Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je ovo sudbina, 0:0, 80', ulazi Hajrović. Pjanić izvodi slobodnjak, odbije se od živi zid pada Hajroviću na nogu i i i Hajroviiiiić goooooooo!!! Valjamo se preostalih 10 minuta :) Nadam se... :)
Nostradamuse odkud Ti?
ovo je test za Mesu na kojem je Susic pao. Nadamo se da ce Zmajevi dat sve od sebe i pobjediti ove levate
I da ne prodjemo dalje, da ne odemo na EP u Francuskoj, Mesi se nema sta zamjeriti. Da smo dobili jedan bezazlesni Vels kuci, a dobijali smo mnogo teze protivnike, danas bi nam svima bilo lakse.
@Svercer slazem se :D
Treba biti objektivan i priznati da B-H ima samo 2 europska igrača,a to su Džeko i Pjanić.
trebao je Kokota zvati da sjecka protivnicku igru, samo ga s lanca pustiti
Zukanovic umjesto Kolasinca, a Sunjic i Spahic u sredini, Mujdza desni. Najveci problem je to mjesto gdje treba biti Besic. Stvarno je majmun sve sjebo. Jebo li ga njegova nervoza. Jos nemogu da vjerujem da je sebi lik dozvolio iskljucenje protiv Andore dok vodimo 3-0. Pa boze sacuvaj..
Možda Hadžića staviti
Ne Sunjic nego Vranjes =))) Slazem se za Besica, ali njegovo mjesto moze pokriti Hadzic, mozda cak i Vrancic. Uglavnom, najgore ce biti zaustaviti Balea jer je on 60% udarne snage Velsa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja mislims da cemo ipak se snaci ovdje, imamo zukanovica, imamo idalje pjanica, mujdza, spahic, i istalih, nije ova kraj ja mislims da ce ovo bit taj nas potez u kojem ce mo dobro izaci
Ma ima Zuka lijevo(ili Salihovic ako Lulic igra), Mujdza desno(kojem inace fali zamjena jer drugog desnog beka nemamo), u sredini Bicakcic/Spahic i obavezno Sunjic. Meni je tako zao sto ovog momka gura na klupu a dosta je uznapredovao. Realno od onog Vranjesa je bolji makar duplo. Na SP-u je bio možda naš najbolji igrač. Iz Zorye u Krasnodar, i sad u Stuttgart, znači da su ga i drugi primijetili, samo ga naši guraju na klupu.
Ljudi moji sta cemo bez Sline Susica? Gotovi smo Bez Dzeke i nekako ali izostanak amidzinog Maradone je nenadoknadiv
dobar je Slino, al za cuvat stoku na Vlasicu
Ahilovom tetivom se žalio i Tino Sušić. zalosno da jedan hajrovic igracina ispasta radi malog sline. o zemlju otvori se danas i povuci nas sve u rupu.
Zalosno da jedino amidzin mali uvijek dobije poziv bez obzira gdje i kako igrao. Propast od igraca kojeg i pored uvaljivanja niko nece da kupi
gledaj pozitivno ......mi smo poznati kad nam voda doje do guse tad naj bolje odigramo pa nadam se i sad sretno BOSNO I HERCEGOVINO
pa nisu oni Zeljo
ma jadni smo mi kad nam gotov kompletan prvi sastav sijedi na klupi .......... znac vec sta mislim........
Zec? To isto ko da moj rodjak nece igrati.
Po mome skronmom mišljenju, greška je stavljati igrača koji nije potpuno spreman, a još veća igrača koji ne igra. Samo oni koji su u punoj takmičarskoj formi, bez obzira na kredite i simpatije, trebali bi igrati. Reprezentacija je mjesto gdje se uvijek moraš dokazivati. Niti bih stavljao Džeku u prvih 11, niti bih pozivao Hajrovića. Ali mislim da je najveći problem, ko god igrao, taj što su nam svi pročitali igru, a novih ideja nema. O hrabrosti da ne pričam.
Daj zovi Zajka Zebu, Mehidića, Mešanovića! Više minuta odigram ja u toku mjeseca, nego Hajrović
Mehidic hahahha.. Jel' to onaj fukaras sto mu je onaj trener (pitar) jebo sve na utakmici hahahha
ovo mi na lici na utakmicu u Izraelu.....pola ih ne igra....Kolasinac je sok koliki i za Dzeku! sad je bas gadno!!!! jer ja licno sumnja da ce Dzeko igrati....a nadam se da se varam
Ma kakav crni Kolasinac.. Stavi Zukanovica na njegovo mjesto i rijesen problem.. A naprijed Ibisevica i Djurica (u slucaju da ne igra Dzeko)
dovoljni su ibisevic i hodzic
Mnogo srece i trijumf zelim velskim zmajevima(orginalnim,a ne laznjacima iz BiH)
Puša nam se sprema.