Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdravljam odluku... jedino se tako moze izbjeci divljanje politickih majoreta!
Do sad su samo domaći navijači pravili nerede,ovo najviše šteti sarajevskim ekipama Sarajevu i željezničaru .,jer samo navijački pripadnici ta dva kluba idu na gostujuće utakmice..
Hvala bogu na ovoj odluci, sad vise ne moramo da idemo na gostovanja i da dobijamo batine. :D
TORCA ULTRAS J. E. B. E. M. O. ti porodicu
ako cemo pravit probleme onda to mozemo i na svom stadionu to ne kontaju glupani nacionalisticki..to je nemoc drzave da zavede bilo kakav red pa onda hajmo zabranit gostovanja..
marina voli da doki fesliju
I opet ce biti problema i nereda. Onome kome je placeno i naredjeno da napravi incident on ce to uciniti i van stadiona i u bilo kojem dijelu grada, bas kao i umni bolesnici koji jedva cekaju nogometne utakmice da iskazu svoje frustracije i komplekse, istodobno kvareci dozivljaj normalnim ljudima koji zele uzivati u nogometu . Najvise mi je zao istinskih navijaca koji nece moci bodriti svoje timove na gostovanjima, a najvise nas navijaca HSK Zrinjski koji smo najgore prosli, jer cemo se zbog suspenzije stadiona morati nacekati da gledamo nase Plemice na terenu.
Jao ovog Osima kako je glup lik, braco moja.... Pa gdje su to GOSTI napravili problem u dosadasnjih 9. kola Premier lige???? Konju jedan, znamo da vas je strah Hordi, i da manijaci nisu smjeli ici u Gabelu, ali nisi morao biti ovako ofiran.
Nije ovo lose, mozda onda treba probati drugu polusezonu bez domacih navijaca.
bog majku
O MRTVIMA SVE NAJ BOLJE a ti magare, sram te bilo, o Boze, kazni ovakve.......
ma ne trba vam disciplinka ljudi......probudite se DRAGAN COVIC JE SVE ORGANIZOVAO haloooooooo, dozovite se, DRAGAN COVIC JE ORGANIZATOR HAJKI PLACA LJUDE NE MOZE NA TORCIDI MOZE U SARAJEVU PROBUDITE SE VISE.................KONJ JE TO URADIO
samo da cestitam manijacima sto su osramotili Torcidu.....kako placu kao curice i bjeze hahahahhahahahahhahaha
savezu a i tebi torca mamu usta
majku mrtvu
ja nikad nisam vidio da je ovaj BORDO.ODIN nekad nekom nasta opsovao. ispravite me ako grijesim. navija decko za zelju i valjda je normalno da vas provocira. po meni njegove provokacije su orginalne i u granicama normale. vi odgovarate sa psovkama i uvredama. budite pametniji pa smislite nesto bolje od njega. prca vas non-stop... uvredama i pogrdnim rijecima se spustate na nivo listice i romanije...
kako dopustate ovakve komentare svegavam..ove nacionalisticke ispade i ove psovke..A ti BORDO.DON ti neki dezurni provokator ovjdee na portalu jel..kako bi voljeo samo da uvedu da se moze komentarisat preko FB profila pa da vidimo onda koliki si mangup...