Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto nema vise ovakvih grka...lakse bi nam bilo u zenici :D
Nema logike.
Ne znam zbog cega je prikriven tvoj komentar. To sto si izjavio je tacno i dokazano. Od Njemacke preko Austrije do Grcke su ugl homosexualci u konzervativnim desnicarskim strankama!!
TAKO JE NOSI G_OV_NA NAPOLJE
sta je sa onima sto dizu tri prsta na pogodku ;).. nigdje veze...nek slavi ko kako hoce...usput,, isti pozdrav je imao i CEZAR :D mozda vuce njegove gene :P... sta je sa dzekom sto uci fatihu pred utakmicu,, pa sta...zar je to bitno
Merkelovoj se sigurno samo nasmijesio brk na ovu gnjidu. Haha propisace tu ruku jado jadni kad bude kredit digo da "ustedi" sto mu Merkelova naredi.
Pa i Mandzukic se pozdravljao pa je Bayern pokrenuo istragu.... Navodno se izvukao, fol u pitanju bilo nesto drugo. Ne znam sta se cudite sto Grk to uradi? Pa u svakoj drzavi imate nacista, fasista i rasista. Ne moraju uopste imati veze sa Njemackom.
Samo foliraju. Sta sve rade sa Makedoncima i Albancima, vec 100+ godina, a sad izigravaju nekakve pravednike I anti-fasiste. FUJ
SMRT JUDAMA
Y3b0t3, da je ovo uradio u zagrebu sta bi bilo od njega, sigurno bi prenocio u zatvoru.
hahahahahahahah-koja dilajla brate dragi, pa ovo je za Riplija....hahahahahahahahah
Nigdje veze... Onda su svi narodnjaci nacisti, čim onoliko dižu ruke kad pjevaju.
ja gluposti, čovjek digao ruku i oni bi da mu upropaste život HITLER je bio OK lik
brzo bismo stali ukraj svim totalitarizmima kad bismo za ovakve nepromišljenosti ovako kažnjavali - niko mu ni dinara nije naplatio kazne, niko ga nije poslao u zatvor, ali jednostavno takav NE MOŽE PREDSTAVLJATI državu, jer to onda znači da država stoji iza tog pozdrava.
Momak je podržavao neo nacističku partiju Grčke ovim gestom, tako da je taj potez bio jako promišljen, a za one koji ne znaju o kojoj je partiji riječ i da su se članovi iste nalazili u prvim redovima masakra nad Srebrenicom evo i link: http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Dawn_%28Greece%29#History
Vecina muskaraca koja se krije iza fasizma i nacizma su u stvari prikriveni homoseksualci.
J.E.B.O T.I H.I.T.L.E.R MAMARU