Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamski terorista.
Kud nije na Spahića naletio da ga sa'rani na LM...
Još kad bi rekli u kojoj je ligi.
kessler, NIJE TACNO. SRBI SU GENOCIDASI, STO SE POKAZALO VISE PUTA U NJIHOVOJ ISTORIJI, DOK TO CASNI TURCI NISU. U SVAKOM SLUCAJU SU SRNI MUTANTI TURAKA I CIGANA KOJI SU SKUPA DOSLI NA BALKAN.
turci su genocidas i to ne otomanski vec ovi malo moderniji.. zabora ljas genocid nd armenima.
@eddie.gunner, a prije toga genocid nad Grcima sa čitavog zapadnog dijela poluostrva. Nsu genocidni samo ovi moderni, to je počelo i prije širenja carstva.
A mozda je covjek brico .. 😁
Moreš kod nas u Vratniku kod Brace igrat. Jedini ti je uslov da otvoriš brijačnicu, pa da možeš na poluvremenu otić na pos'o