Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze sve...ipak su oni najbolji....a to sto pojedinci nikada nisu naucili biti porazeni pa su za takve sva takmicenja korumpirana ....eh to je vec druga prica...sva djeca su super i svima svaka cast!
U ovoj nasoj zemlji ni takmicenje osnovace ne moze biti posteno. Djecak sa brojem 50 koji je igrao za OS M. Beg Kapt.....\" mozda jeste 6. razred, ali je jedno tri puta padao do sada. Mali je 1997 godiste, dok su ostali svi 2000 ili 20001. Razlika u tim godinama se itekako primjeti. Zar treba djecu iz osnovne odmah uciti lazima i prevarama