Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salaše, otiđi još u Barsu zbog dušmana, pokaži da pereš i po španskoj lizi isto ko i u Engleza
smijesna liga..nesto za marketing navijace
Haha, sudija 3 metra od salaha, lik ga lomi u kaznenom, penal ocigledan a sudija odmahiva😆😆😆😆
hajd sve to , nego ne svira penal a lik iz Brajtona udari rukom , ruka ni blizu tijela ..., a sudija sve to posmatra sa 2 metra udaljenosti .... ne znam šta treba da se desi da se Liverpoolu dosudi penal
Ovako dobrog igrača i vidi se na njemu čovjeka, ne viđoh odavno, a ne ko ovi ko roboti nit se više ko smije nit išta. Bravo Salah majstore da ti Bog dragi podari da igraš još puno godina.
Mo Salah, Mo Salah, running down the wiiiiing, Salaaaaaaah the Egyptian kiiiiing ⚽
Sto su ljudi ljubomorni na salaha? Lik dosao u ligu iz koje suvga otjerali i po.p.i.sao se po njoj i po onom ruznom kejnu kojem da su mogli dali bi 10 penala da ga prestigne
skinhed ne zna brojati on uopste ne konta brojke, nepismeni pavijan:)))
reko ja glupan ostaje glupan tesko nama normalnim hhhhhh KAD UMRES TEBI JE LAKO JER NE ZNAS DA SI UMRO.TESKO JE DRUGIMA.ISTO JE I KAD SI GLUP !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
city daje gol u 93min i 17sec a produženo za 3 minute e jebi ga.
Manchester City zasluzeno 👏🏻👏🏻
Salah je prekucao za sva vremena.