Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu je unuk pok. Blage Zadre, vratar Dinama i Hrvatske reprezentacije nokautiran protiv Spartaka.
BRAVO ZA PROJEKT, sportom protiv mrznje! A rezultati BiH klubova su refleksija NIKAKVIH ulaganja u sport i omladinu-treniraju ih priuceni treneri amateri. HRVATSKA i SRBIJA imaju bolju sportsku infrastrulturu. NE PLJUJTE PO DJECI.
MAHALCI ČARŠIJSKI, ne mozete 300m pretrcati od shisha, a KRITIKUJETE djecu koja iz NIKAKVIH uslova barem dodju do polufinala. Cestitke i momci nastavite dalje jos jace!
Ne možemo napredovati kad svaki trener uzima novac od roditelja i gura iste u ekipu!Očiti primjer su Željo i Sarajevo samo babini sinovi
Imena i video dokazi. Mani se tračanja. Garant si otac od dječaka što ne igra i trener ti je kriv.
...NK Seljo nas bruka i na ovim omladinskim turnirima...7 komada primili od chetalja.
@Vanadij...bolje i ugasiti nego se ovako brukati kao NK Seljo.