Postoji mogućnost ponavljanja djela
0
Zatražen pritvor za Zdravka Mamića
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO U BEOGRADU GLAVNOM GRADU STJEPAN BOBEK NIKADA NIJE MOGAO BITI SELEKTOR ILI RECIMO BERNARD VUKAS ILI SLAVEN ZAMBATA ILI RORA,LAMZA DA JER SU HRVATI!!MOGAO JE BITI RAJKO MITIC,ATANACKOVIC,NOVINAR MILE KOS ALI ZVJEZDE HRVATSKOG NOGOMETA NIKADA !! I DANAS ZAMISLITE DA JE MINISTAR SPORTA U SRBSKOJ VLADI NEKI HRVAT!!?? MA ROKNULI BI GA KO RADICA ISTE SEKUNDE ALI JOVANOVIC MOZE BITI MINISTAR SPORTA U HRVATSKOJ I KADA TO JAVNO KAZES U SVOJOJ ZEMLJI KAO HRVAT ODE U PRDEKANU!!E HRVATI BAS STE OKUPIRANI OD KOKARDASA MA NEDOZVOLI TE TO RADI VASIH UNUKA SRAM VAS BILO::!!!
Draga gospodo,sada cete mozebitno da sagledate opcepoznate situacie, kako je nama HERCEGOVKAMA I HERCEGOVCIMA u ovoj nasoj maloj i adnoj bosni i hercegovini. Sestre i braco HERCEGOVKE I HERCEGOVCI NEDAJMO NA SEBE,A VOLIMO DRUGE,DRUGACIJE I OSTALE. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Hrvatska država to će se moći vidjeti na primjeru ovog psihopate.Jeste milioner i ima jaka leđa,ali valjda zakon postoji za sve. Bog sami zna koliko je POREZA UTAJIO NA TRANSFERIMA IGRAČA. OVAJ ČOVJEK JE ĐAVO U LJUDSKOM OBLIKU. Džaba Dinamu i liga prvaka kad ga BBB bojkotiraju, Dani ponosa i slave...GDJE SU!!!!!!
nije ovo od njega čudno, lik je poznat po tome da priča i ono što treba i ne treba
Ovo mi je drugi komentar ovdje i moram reci da programeri moraju malo popraviti forum.Pozdrav svim dobrim ljudima iz RH.
Evo vidite kako funkcionira pravna drzava.Nama ovdje je vise muka od takvih ljudi.Mi smo na izborima izabrali vladu sa dosta Srba kao ministara.Kad ce se takvo nesto dogoditi u Srbiji?Nikad.Mozete vi Srbi sad pisati sto god hocete i zelite ali mi smo se davno suocili sa nasom povjescu kao i Njemci i okrenuli smo se buducnosti.Kazem velika vecina,ona tiha vecina je svoje rekla na izborima.Kao sto je oduvijek ona zaostala manjina je najglasnija pa imate dojam da mi mrzimo Srbe.Ne ne mrzimo.Mi tiha vecina je izabrala na izborima vladu u kojoj sjedi dosta Srba.Veliku zvjeku smo poslali u zatvor zbog rijeci,pazite,rijeci jer je rekao govor mrznje.Kad ce se takvo sto dogoditi u Srbiji?Nikad.Zatoo cete i ostati vjecno u tami.Mi na izborima izaberemo vladu sa Srbima kao ministrima,a vi izaberete bivseg Seseljevaca.Pametnom dosta.
kod nas kad bi za ovo isli u pritvor ne bi imao ko koga zatvorit jer bi svi bili u zatvoru
Free Mamić! (hahaha, šala, šala)
Mi, što ovdje komentarišemo, smo svi Bosanci i Hercegovci