Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nasi iddioti ovo prave. Gospodo ovo se radi bam igracke sezone i ro 24 sata dnevmo da se primopredaja zavrsi do pocetka sezone
do pola sam te upratio, šta ovo piše dalje. pomozi
Najveca glupost u sred sezone to raditi,al ajd opet bar se pokrenulo nesta.
nešto*
nekaj*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj to stali radovi a direktor kao navodno nezna zašto pa ko će znati treba pitati Vicu zna li on sto su radovi stali kakva bruka i sramota sto godina klub postoi nema stadiona i još pričate nešto fuj Tuzla i laži godinama kome vise pričate i lažete
Kaze direktor: "Došlo je do zastoja. Nekih 15-ak dana ne radi se ništa. Ne znamo koji su razlozi" Mozda treba direktora smijeniti ybog ove izjave.
Pa nije on odgovoran, čitaj, NSBiH provodi taj projekat
bola vico će vas zajebat slijedi nova afera ,,ko je pokrao novac za rekonstrukciju stadiona u bih,,
Lopovija iz kluba nece otici dok se klub ne ugasi.Svi bi da se ocesu a niko nece banke da ulozi. Ako sada ispadne iz lige nece vise nikada uci. Gasi klub, Tuzla City preimenovati u OFK Sloboda i na zdravim temeljima nastaviti.Kad se zna cije su pare nema lopovluka, ovako cim je vlasnistvo drustveno svako copa koliko moze. Ionako je Tuzla mala za dva premijerligasa.
Tuzlanska posla.Pocni pa stani., tako je bilo i sa tribinom.
Travu su ispušili
Neko popio pare pa sad posudjuje na sve strane da vrati..
Kažu narast će sama što bi se Bošnjo bezveze mučio ha ya
I onda vam Vico kriv i savez 😂😂😂
Bice do Nove godine gotavo haj bogat netreba zurijeti poso nije zece da utece!?
Nema tu veze Sloboda ovo su pare UEFA ine i saveza,mislim ako su se para ukrale to jedino iz saveza moraju odgovarati..
Kriminal je veliki u i oko Slobode, ne samo fudbala nego gotovo svih sportova. Bolje da se ugasi, odavno RSD Sloboda ne zavrijeđuje to slovo R, a sve manje je i S.
Kriza ide, za hljeba se nece imati, a pare se daju na ovakve cirkuze