Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Real, ali ovo oko Messija ugovora i transfera postaje naporno, pa svi su svjesni da će Messi završiti karijeru u Barceloni (99%) al hajd danas je novinarima clickbait navžniji od kvalitete same vjesti.
Lako mi je za njeg :D
Čim nešto piše frankovski list "Marca" a taj izvor objavi "Klix" slobodno pređi na drugi sadržaj. Ubleha!!!
prvo kakv je ugovor sto mu nude, sta tu pise, koliko mu para daju i kakve uslove nude u odnosu na to koliko on vrijedi za klubi koliko golova daje. pa i ja bi trazio vise, mislim realno ako neka suga u nekom klubu moze zaradjivat milione a realno prosjecan igrac zasto nebi mesi imo 5 puta vise. to sto su oni ulozili u njega, to im je vratio 10 puta.
ulozili u njega dok je bio djecak, imao najbolju medicinsku njegu, uzimao hormone rasta, obezbjedili mu sve... teske milione, slavu komplet zivot su mu oni izgradili, njegovo je samo bilo da igra lopte i za zahvali bogu na stotinama miliona, ali jok.... POHLEPA
ziva istina
Misliš da je to?? Ili možda ima izvrsne savjetnike koji mu kažu koliko je klub zaradio od svega što je Messi velikim djelom njemu donjeo ( http://www.mirror.co.uk/sport/football/barcelona-announce-record-revenues-679million-8496231) i da je pošteno da i klub njemu maksimalno vrati. Jer klub će i poslije njega postojati i još godinama zarađivati na njegovom imenu a fudbaleri imaju svoj rok. Pa ne može tamo kao kod naših privatnika-šuti i uzmi koliko ti dam a ti gineš...
Potpisat ce on samo ceka da dobije sve ono sto trazi a dobiti hoce jer zna da zamjene nema
Zna njegov caca da ce platit sve samo da ga zadrze i totalno ce iscrpiti zadnji dinar u ovom ugovoru, valjaju se nadoknaditi oni porezi.
ovaj ko kod nas Dino Merlin, pohlepna govna..