Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok
hvala
OK
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ok
nije ba.. ovo je firaun s aneksa kakav brazil i bakraci
@Ekoo Ok
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ok
majku vam piarsku jel OK
Jel OK igrao kad su sudije poklonile pobjedu zelji protiv onih amatera iz rs-a u kupu
A ovi pitari sto se sekiraju da ce zeljo izgubiti od zrinjskog nebih se ja bas kladio vi ste prosle sedmice govorili 3-4 razlike za sarajevo ali karina umale sarajevo da fasuje dobro brinite vi svoju brigu neka smo vas dobili pa od zrinjskog i da izgubimo nema veze ali sa onakom igrom cisto sumnjam da nam i zrinjski moze ista.
Popusi ga strumfu
ok
ok
Ok!
Ok
Ja zagonetke...ja mislio nesto dubokoumnije ili poruka sa onog svijeta...pa eto opet da ih pitam od cega je ta skracenica (ne sta znaci, koje je njeno znacenje), kako je nastala?!
Krenuli ljudi u rat, i nesto se desilo pa nisu na kraju nisu ratovali. Dok su se vracali napisali na ploci 0 killed, i tako nastalo OK. OK
OKtobar, divano li je počeo.
Boze sacuvaj! 🌽
Sarajvo Hz tastura hooligan :) au au auuuuu
Svršavat će te do Zrinjskog kad će te dobiti po njonji i opet lagano u borbu za opstanak ;)
OK.
OK HVALA
Samo da pozdravim lika pod nickom 'Dunga' koji me redovno prati i daje ocjene na moje komentare :) Želim brzo ozdravljenje ;)