Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno kvalitetan članak.
papa ili pape je jak ko nato
sta se u posljednje vrijeme desava tesko je biti "slijep"
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na kraju ih je Safet demagog uspio uvjeriti ne samo da smo mi nikakva reprezentacija, nego da trebamo biti presretni što nas nije zahvatilo ledeno doba, nego živimo u idealnoj klimi, što se homosapiens, kojem dakako pripadamo, uspio nametnuti kao dominantna vrsta, što zemlju nije pogodila neka kometa koja je istrijebila dinosauruse i sl. te da bi bilo najbolje ne talasaati i pustiti da nas vrijeme lagano uništi!
Ma pusti Safetovu ženu, de ti nama, starim prijateljima, ispričaj kakvu priču!
KOMENTAR OD 24.06.2014: Safet Sušic je jedan klaun i sarlatan, največi tenerski idiot, koji je ikad vodio najbolje pojedince koje je ova zemlja ikad imala. Nakon katastrofalne utakmice u Portugala (6:2) bosanki merhamet je pruzio sansu neznalici, nepismenom trenerskom klosaru, za kojeg smo svi znali da nikad u trenerskoj karijeri ništa nije napravio. Pustili smo da nas na srecu, nosen kvalitetnim igračima kojima je dijaspora unijela ozbiljnost, snagu i energiju dovede do Brazila i sitno mesetarskim interesima sramoti i blati po to istom Brazilu, i unistava masu od cetiri miliona bosanaca (ovdje uključujem i dijasporu), prodajući igrače koji nisu zasluzili ni da se priblize ovoj reprezentaciji. Osim neznanja, tvrdoglavosti, nepismenosti, kvrzica, vrsajevica, ibricica i tino sven bin susica, ovaj covjek je trebao sam otici i da se vise nikad ne pojavi u ovoj zemlji, ukljucujuci javno izvinjenje zbog sramote koju nam je donio, posebno koristeci javno dobro u privatne svrhe.
BEGIC KRIMINALAC ODGOVORAN ZA STANJE U SAVEZU
Pape, kalkulacije tipa 17-18 bodova su sramne. U devet preostalih utakmica, kao zvanicni prvi nosilac grupe, psiholoski limitiras igrace na 17 bodova. Umjesto da motivises igrace I fudbalsku naciju I kazes 22 boda su nam minimum. Belgija jeste peta trenutno, ali ako udjes u utakmicu sa, ma dosta nam je I bod, elhamdulillah, kakav je to odnos prema sportu, u kojem imas pravo da se boris za pobjedu. Je li Kipar dosao da casno izgubi u Zenici, nije. Dosli su ljudi da se nadaju cudu, da vjeruju u njega, I ostvarili su ga. A ti hoces da nas ubijedis da je cudo osvojiti 17 bodova kukavickim kalkulisanjem. de bogati nam reci koliko bodova nam treba da budemo treci, pa da udjemo u baraz, je li deset dovoljno. Da uzmemo Andoru kod kuce I da ostale pokusamo da idemo na jedan bod, u tvom pobjednickom maniru. Kalkulacije prepusti kladionicarima, a ti petobu dobivas za nesto drugo.
NAJBOLJI KLADIONIČARSKI TIPSER!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ U 4 mjeseca preko 5000 eura zarade!!! Analiza,informacije,konstantan profit, sve to možete naći kod njih!! Javite se i počnite zarađivat!!!
Je li istinita vijest po kojoj ovaj Susic ima platu od 50000 KM?
To mu Begic dao a ovaj mu pola po uplati vrati u dzep
Mene samo nije jasno kako se mi to ponovo napalismo da ce na ovoj sjednici nesto da se desi.
Ma znalo se a mu nece nista ..bagra iz saveza samo gledaju sebe
Vanredna sjednica i corak..Hajd bar se dobro rucalo i popilo poslije "vanredne"sjednice..Naravno da ga nisu smijenili jer ko bi ozbiljan preuzeo repku poslije poraza od Kipra..Nek ukopa i prakticnu sansu za prolaz dalje a mi cemo kasnije o teoretskoj na klixu...
Kako ni ova teleća glava ne može sam sebe pratiti šta priča. Prvo govori neće pozivati igrače koji nisu standardni i koji ne igraju u klubovima, a onda "na osnovu ranijih zasluga " zove Vranješa ( da se razumijemo, nemam ništa protiv ovog momka, zaista drag mi je ) Ali brate' ne zovneš jednog Zukanovića, momka koji je uvijek 'ginuo' na terenu za državni dres, davao 110% od sebe. Zatim, ne zovneš jednog Štilića, momka koji je već drugi mjesec zaredom najbolji igrač lige, i najboljem klubu u Poljskoj, ( realno ne možeš porediti Hajduk i Wislu, al' nikako) ali et' bitno je da njegov Tino igra, da zovne malog Pricića, momak koji još nije stasao u kompletnog igrača, iako ima potencijala, a ne zovneš momka, koji već nekoliko godina igra u inostranstvu ( Poljska, Ukrajna, Turska) , i onda se postavlja pitanje šta Štilić treba da uradi da bi dobio poziv ? Možda da pređe u Real? Čelzi? Juventus ? i opet bi se sigurno sušić dvoumio da ga zovne. STOP TELEĆOJ GLAVI ! Dosta ga je bilo
Sklonite ovo vise da ga barem ne gledamo
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Analizirani parovi, kvalitetne informacije, u profitu su vec 4 mjeseca zaredom!!
Bravo Edine Isanovicu! Iz ovih nasih kritika ponesto ste naucili i vi sportski novinari. Sad ga mozete i morate pitati o formaciji, o taktici i traziti objasnjenja vezana za izbor igraca, za njihovu poziciju u igri, za zamisli koje cesto ima, a koje niko ne razumije. -------- Ognjen Vranjes!? Rodjen u Banja Luci, bez kluba ... To je uslov koji su postavili predstavnici RS-a u IO NS BIH.
Koliko je odvratan Pape nije iskljuceno da ce navijaci podrzavati jos jedan ili oba poraza u oktobru kako bi konacno letio sa klupe, Zukana nece da zove koji kreten je Susic
Podrzavacemo pobjede, jer nas samo pobjede vode dalje. A Njega cemo pokusati zanemariti kao i u proslim kvalifikacijama. A ako nas bude i dalje saplitao, a hoce jer ne zna, sam ce sebe eliminisati, izgubiti obraz i otici kao jadnik koga se necemo zeljeti ni sjecati.
E moji Pape i Dijamantu, mishevi opet izasli iz rupa, zabijte Velsu i Belgiji,ujedno cete zabiti i mishevima. Deratizacija na Zmajevski nacin.
Ovdje niko ne kritikuje Dijamanta. Ama bas niko. Jedino,ponekad, malobrojne Susiceve pristase, trazeci u Dzeki opravdanje za slabu igru, a samo zbog katastrofalnih poteza selektora. - Jedini mis ovdje je Pape, koji ne bi mogao biti trener ni jednoj ozbiljnoj ekipi osim nasoj reprezentaciji. Na zalost!
Ko bi rekao da ce Bosnjak biti grobar BH reprezentacije? Neznalica hoce da bude vazan a jebe ga sujeta.
Begic support brother Susic support brother Susic & Begic kriminalci Sta vam tu nije jasno? Igraci koji igraju u Serija A nisu dobili poziv, protiv Kipra Bundesliga na klupi a priprema protiv Listenstajn i niko se ne zali, tek kad gubimo a do tad skendiraju u Tuzli "Safet Susic". Nakon toga Susic jos bezobrazno "dosta su dva boda" i sta dalje? Nista! Samo da igramo u Dojcland, dolazim 100% i gada cu Susica i Begica sa jajama!!! Sram i sramota vas bilo, vec smo pali 10 mjesta na rang listi, pa ce opet biti kvalifikacija protiv Spanije i Francuske.