Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece Rusi napraviti probleme nego Englezi i ostali huligani koji ce doci u Rusiju da izazovu nasilje i nerede
Me nema sanse, to ce biti najmirnije svjetsko prvenstvo. Sve to Putin drzi pod kontrolom. Niko tamo ne smije kihnuti, a da on to prvo ne odobri.
vjerujem da će Putin sve to savršeno organizirati, da prikaže sebe i Rusiju u dobrom svijetlu
Guardian je, uz BBC nosilac, baklje britanske propagande i ne propusta ni najmanju priliku da blati sve sto ima i najmanje veze sa Rusijom. Da je bilo problem izmedju ruskih i engleskih navijaca na Euro 2016 je cinjenica, ali isto tako je cinjenica da su podjednako odgovorni i ruski i engleski huligani. Engleska medija naravno to prenosi u smislu "vidi sta ova ruska bagra radi nasim velicanstvenim navijacima" dok je u stvari vecina sukoba zapocela nakon provokacija engleskih navijaca.
u Rusiji je mislim da je to dovoljno dobar razlog
Mislim da ce Putinova murija obeshrabriti i one najhrabrije huligane.
svako masovno okupljanje je danas opasno....nije bitno gdje....
Sibirski kazamati ohladiće i NAJVATRENIJE. Možda malo da ih posjete nako turistički, da im adrenalin splasne a sportski respekt skoči ??