Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu tjeranja vlado,samo od sebe to dodje.Mi nismo htijeli srpsku rep BiH.Naposlijetku takve republike nema.Nego da se ne svadjamo ipak smo Bosanci,svoji.Ovi iz Bg i Zg nam se smiju .
Ne mogu da shvatim ovoliku kolicinu mrznje i prostakluka od strane decurlije kojoj jos mleko curi niz bradu, koja nisu ni zapamtila taj glupi rat niti znaju sta je to.Nadao sam se da ce mladje generacije biti pametnije od nas ali izgleda da su jos gluplje,tako da nam nema boljitka jos 1000god. nego cemo se svadjati i ziveti kao stoka jer to i jesmo svi sa ovih balkanskih gudura.
Niste ni vi htjeli entioet R Srpsku, pa je tu, a ajde dodji pa me natjetraj da navijam za bosnu, ako smijes.
Navijacete i te kako. haha Pa niste htijeli ni zivjeti u Bosni pa zivite i ponosite se njom.Kao hocete u Jugoslaviji da zivite.Pa gdje nestade ta Jugoslavija?Mislili ste da je neko budala,pa da zivi s vama u Jugoslaviji.I sada bi bila Srbija i vjerovatno bi morali navijati za istu,da smo ostali s vama. Neka nama Bosne i Hercegovine.
oooo Bosančino! Znam da te drma kriza ideniteta, pa reko\' da se osevapim, da te prosvijetlim. Bosnu izbaci jedna sila kao sto je Portugal. Srbiju izbace \"sile\" kao sto su Gana i Australija... hahahahahaha!!! Sto se sjedece odbojke tice, mi tu bar osvajamo medalje i prva mjesta. Kad je Srbija osvojila bilo kakvo prvo mjesto, i u cemu? Jedino prvo mjesto koje je Srbija osvojila jeste da se prva vrati kuci. Boli li? P.S. zao mi zbog normalnih srba iz srbije, ali zbog ovih nasih nadriceta, tipa akademika, navijam za svaku zemlju koja igra protiv Srbije.
Abuzenze, znas kad cemo navijati za bosnu, kad vi pocnete jesti krmnetinu, dotad nista, znaci bacajte se na cvarke.
Tebi je prazan mozak kao ovome Akademiku.Da znas sta se desavalo u Jasenovcu nebi tako pisao..a i bolje da neznas
Hm moze biti.Ali mnogo veci je rezultat u Jasenovcu napravljen.Bilo je ako se dobro sjecam 300 000 :0 ,na stetu srba.
NAJVECI REZULTAT NA SVETU JE ONAJ U SREBRENICI U FINALNOM MECU IZMEDJU REPUBLIKE SRPSKE I MUSLIMAJMUNSKIH POTURICA. NEVEROVATNIH 1O.OOO : O
I OPET GROKCE POTRUCIKO LOJAVA TERORISTICKA STOKA POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI.SRBIJA JE AKO NISTA UCESTVOVALA NA JEDNOM OD VELIKIH TAKMICENJA KAO STO JE SVETSKO PRVENSTVO,POBEDILA NEMACKU I NESRETNO IZGUBILA OD AUSTRALIJE.A GDE STE GA VI ONO MUSLIMAJMUNI HEBO LI VAS VAS MAJMUNHAMED PEDERGAMBER?ULAZITE U SEDECU ODBOJKU JER ZA FUDBALA NISTE I TO MOZETE DA BUDETE ZAHVALNI SRBIMA OPET STO SMO OD VASIH REPREZANTIVACA U SEDECOJ ODBOJCI NAPRAVILI BOGALJE PA SAD TRLJAJU BULJU OD PARKET.
Reprezentacija srbiji presla na islam VRJEME DA SE NAMAZ OBAVI
aaa sta ti je tradicija,krv nije voda,gledaj Radomira sto po uzoru na svoje pradjedove Turke pada na sedzdu...
Antiću mislio sam da si ozbiljniji trener, krivca tražiš u sudijama umjesto da ga traži u toj reprezentaciji koju si napravio, namete igrača koji može odigrati punih 90 minuta a hoćes među šesnest najbolji sa gol razlikom 1:3, kako te nije sramota?, pametnije bi ti bilo da ništa nepričaš.
Inas su u 90-tim,odluke tzv UN činile tužnim a vi ste likovali,i rugali se svakom,jer ste radili za UN...evo ti ga na sad.Kako god se vi rugate BiH,tako i mi likujemo,barem većina nad vašim neuspjehom...nekad nije bilo tako,ali poslije svega...ne volimo se! Orlušina se raspala,pa je Dingo pojeo!!!
Turcin opet bacio srbiju u propast, hahahahaha! ÖÖÖÖZZZZIIIILLLL