Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli njih i za moral i za tebe i muza ti...nazalost
Gospođo draga, Englezi i sramota u istu rečenicu? Ne ide... Ti isti Englezi su kroz povijest pustošili cijelu zemaljsku kuglu svojim osvajanjima...
Dobro dosla na dunjaluk i u demokratiju :)
Па зар си мислила да ће бити другачије! Искористили су га, као и Бакира са његовом грађанском политиком а на сваком кораку пуна уста о бошњачким правима. Нешто се ту не слаже 🤔
E jadna pa ti tek sad to skontala
Za kapitalizam su rast potrošnje i BDP-a SVETI GRAL. Bez njih bi kapitalizam naprosto propao. A sad kako i na koji način ostvariti taj rast potrošnje i BDP-a manje je bitno? Moze i preko leđa radnika, ali može i preko leđa mušterije. Nije bitno kako, bitno je samo ostvarit veći rast, pa kad bi propao i cijeli svijet. Težnja za stalnim rastom POTROŠNJE i BDP-a je suluda i samoubilačka gdje se postvlja pitanje cilja, smisla i svrhe stalnog bogaćenja.
Englezi, najveći licemjeri na planeti, ne znaju šta znači pojam sramota, niti bilo koji pojam koji se ne moze monetizovati. Tamo su dzelati prodavali uze kojim su osudjenike vješali na Marble Arch, nakon vješanja. Mater bi rodjenu prodali i to na aukciji, transparentno.
Kao bune se protiv Super lige, a ovo je u redu.
Naravno da je sramota. Na youtube sam gledao video intervju sa "gazdaricom" i čitao komentare. Ama baš ni jedan komentar o tome. Nevjerovatno.
upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit raju iskrenu
Ne seri
Kod naših problema ovo
Svi kritikuju Englesku a ustvari ovaj Salmam je dzelat…njega niko i nespominje,kao fin,počeśljan…
Novac u sluzbi islama lol
Haj ne seri
Ista stvar kad je SDA preuzeo Velež.