Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj Bože da Željo pobijediiiiiiii
Na stranu sva prepucavanja navijača i to, ovdje se opet ne rješava glavni problem, a to je sa stadion Grbavica NEMA DRENAŽNI SISTEM! Može se trava ušminkati i sve srediti kao što se radilo protiv Belgije, ali ako padne kiša jednostavno se stvori bara jer voda nema gdje da ide i onda se opet brukamo...
Sve je to fino sada.. ali ako padne pola metra snijega, sto nije nenormalno u februaru... daj boze da to lici na nesto. U svakom slucaju pohvale za trud i sto se na vrijeme nesto pokusava poduzeti.
NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA !!! GRBAVICA BAZA BEZ PORAZA !!!!
ULOZITE KOJU MARKU U TEREN
Grbavica najljepši stadion u BiH papani na aparatima💙
Poklonite mi prolaz za rođendan taj dan, ništa više!
pa 22 godine vi uredjujte taj teren ... koliko e para dalo i vi jos igrate u blatu....
Svi smo vidjeli kako je sinoc ispao Manchester, tako da je ovo ljepota za oci ...
Sad se ne busi teren kreteni jedni! Zato sto su busili prije nastupa reprenzetacije se desilo sve ono sto smo vidjeli. Aerifikacija terena se radi u proljece kad pocne vegetacija, a ne sada.
Sretno PLAVI !!!!!!!!!!!
Sve je ovo fino , dok ne padne kiša. Mora se drenaža uredno uraditi.
Ne moze se drenaza uraditi bez da se uklone svi slojevi, i postavi normalni drenazni sistem. Umjesto krpljenja, za mjesec dana se moze uraditi nov travnjak. Pare imaju, ali vjerovatno se i ovdje radi o nekom talu, pa im se ne isplati stvar dovest do kraja.
@MathrimChauton mislit ce mladi spanjolci da rat nije zavrsio,ahihihuhijjhjiihu
"Radovi podrazumijevaju posebno bušenje i valjanje terena te popunjavanje kvarcnim pijeskom" jel se vi šalite ?
Busenje terena je normalna i potrebna stvar, ali ne u ovo doba godine.Aerifikacija se radi u proljece kad pocne vegetacija i svrha je dovesti vazduh do korijena trave radi boljeg rasta. Kvarcni pijesak se koristi na terenima sa umjetnom travom. Ovo su uradili pred utakmicu reprenzetacije i pokazalo se kao katastrofalna greska.
@valterTNT ma de smiješni su ... kakav crni pijesak i bušenje , ovdje treba renovirat teren skroz , uradit drenaže ... to sve košta možda milion-dva ... ako nemaju te pare , nek ugase klub odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Željinim momcima sve najbolje. Konačno nešto lijepo u našem fudbalu/nogometu. Ovu djecu treba forsirati i čuvati za neku bolju BIH reprezentaciju.
Hej Grbavice rano ljuta
Glamočko polje na aparatima...bolji je Grbavički krompir, bolje tlo,veći krompiri!
I najbolji rezultati.