Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puca i ova Engleska po šavovima ko Francuzi. A nisu bolje ni zaslužili. Henry opet igrao rukom juce protiv JAR-a a sudije se prave englezi. Pa dokle više? Zar ne mogu igrati pošteno i priznati da su za dvije klase trenutno slabiji od Urugvaja, Mexica, Argentine i Čilea. Tj. ne zaslužuju da prodju dalje ni po kakvim kriterijima. Eno južna Koreja sinoc, pa ljudi se bore igraju, trce i zasluzeno su u 1/8 Finala !
Ovaj Terry se ponaša kao kapiten a nije kapiten nego obični igrač kojeg se ništa ne pita.
Ovo što se sada dešava Englezima to sam im poželio nakon namjernog poraza od Ukrajine u kvalifikacijama i izbacivanjem Hrvatske , znao sam da će im se ubrzo sve vratiti .