Nogomet
0

Zanetti: I ja sam se svađao, nisu samo Messi i Burdisso

Totalsport
Javier Zanetti (Foto: AP)
Javier Zanetti (Foto: AP)
Vrlo slabo su argentinski nogometaši otvorili ovogodišnju Copa Americu kojoj su domaćini. Na startu su ostvarili dva remija, prvo protiv Bolivije (1-1), pa i Kolumbije (0-0).

Domaći navijači su razočarani tim predstavama jer su očekivali, kao i još uvijek, odlične predstave svoje razvikane ekipe kao i naslov prvaka. No, umjesto da pobjeđuju i lijepo igraju, u argentinskoj ekipi se svađaju i igraju vrlo slabo.

Posljednjih dana su mediji pisali o svađi Lionela Messija i Nicolasa Burdissa u svlačionici nakon remija protiv Kolumbije. Najiskusniji među njima, 37-godišnji Javier Zanetti, pokušava, pak, primiriti situaciju.

"Nisu se samo njih dvojica svađala. I ja sam upao u svađu s Gabrielom Militom, ali smo nakon svega opet prijatelji. Takve stvari su normalne, pogotovo kada nema dobrih rezultata", rekao je igrač Intera i nastavio:

"Igramo slabo i osobno sam razočaran. Nakon nekog vremena sam opet u reprezentaciji na velikom takmičenju i očekivao sam više. Svi imaju pravo kritikovati nas, posebno navijači, a mi se moramo izvući iz ovih problema. I dalje vjerujem u ove dečke i našu reprezentaciju."