Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece utjecati na tokove ali hoce na kvalitet koji je u BiH na zadnjem mjestu, cak je za neke totalno nepoznat pojam.
Miševi zavidni sacekajte da se zavrsi pa onda prosipajte ljubomoru.Naprijed Željo ljubavi moja.
Sve mi ovo smrdi, strah me da su nas nasukali ovi grki, da je ovo neka trava slabijeg kvaliteta, trebalo bi dovesti neke stručnjake da ovo isprobaju..
Ne fakat ako su vec uradili drenazu i odvode kako se voda zadrzava uopste na terenu?? Nadam se da ce biti onako kako treba na kraju!
Svi vi koji nemate pametnijeg posla nego da pljujete i trazite mane u svemu mogu vam samo poruciti bice nasa Grbavica ponos cijele BiH i uskoro kad radovi zavrse i kada teren i cijeli stadion zasija punim sjajem mozete se samo pojest od muke.. Željezničar za život cijeli!!!
Reklamacija nužna u ovom slučaju.
Slika br.5,toliko o drenazi ! P.S.vrijeme ne moze biti bolje za ovu vrstu radova !
https://www.youtube.com/watch?v=f_oDFdIPaQE FIFA standard
Rekli su da ce naknadno uraditi mjesavinu sa umjetnom travom, to mi isto nije jasno kako.
Rekoh vam da će od dobivenog novca za stadion Grbavica neko dobiti regrese i lijep provod na ljetovanju sa porodicom. Tako je u svim klubovima, od novca sponzora, donacija, reklamno-propagandnih usluga, budžeta grada, budžeta kantona itd., 30% ide upravi kluba, 20% ide strankama koje ih paze, a 50% ide klubu za infrastrukturu stadiona, održavanje, igrače, pomoćno osoblje i sl.. Navijači ni pfening ne vide od toga, čak u većini slučajeva navijači financijski ponažu klubu.
Evo kako testiraju po FIFA standardima. https://www.youtube.com/watch?v=ZwEkxTd4gJQ
Zeljo treba koliko sutra da ugovori ekipu iz FIFE da provjeri travu. Ako nije sve kako treba nabiti nogom one Bugare i Grke. Dje su nasli njih kod tolike Evrope nikako mi nije jasno
Ha ha 18.7. ima da igraju vaterpolo ovdje. Čuj sve ide po planu ...
Dok bivsi borci prose po ulicama drzava daje pare ovim profiterima.
Ako će na kraju izgledat kao na slici broj 3.; onda i 1254KM puno, a ne preko milion. Čuj oštećeno prilikom transporta...
Bravo za sport i nogomet u nasem kantonu!!!
UPRAVA NAPOlJE!!! Bolja su krompirista u Glamocu, nego stadion kluba bliskog sandzackom krim miljeu!!!