Nogomet
3

Zamjena City-Inter: Kolarov za Ranocchiju?

Totalsport
Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov
Prema napisima Daily Maila, aktuelni engleski nogometni prvak Manchester City "važe" opciju zamjene igrača s milanskim Interom koja uključuje Aleksandra Kolarova i Andreu Ranocchiju.

Menadžer "građana" Roberto Mancini u potrazi je za novim stoperom budući da na duge staze nema toliko povjerenja u Koloa Tourea i Stefana Savića kao zamjene za Vincenta Kompanyja i Joleona Lescotta. A jedan od kandidata je talijanski 24-godišnji stoper Ranocchia koji je u Inter stigao za otprilike 19 miliona eura iz Genoe prije dvije godine.

Kolarov (26) se nije uspio nametnuti Manciniju kao prvotimac i na Etihadu prednost ispred njega ima Gaël Clichy. Prošle je sezone srpski lijevi bek skupio 27 nastupa u svim takmičenjima i postigao pritom četiri gola, ali nije zadovoljan svojom minutažom.

" U konstantnom sam kontaktu s agentom, pa ćemo uskoro vidjeti što će se dogoditi. Vrlo sam sretan ovdje, ali moj je cilj igrati češće. Rekao sam to Manciniju", objasnio je Kolarov, koji je u City stigao prije dvije godine iz Lazija.

Interes za njegovim dovođenjem pokazao je i Juventus, ali se opcija razmjene s Interom zasad čini izglednijom.