Nedavno se oženio
0

Zaljubio se "do ušiju": Mane ponosno pred saigračima pokazao fotografiju supruge na telefonu

E. K.
Sadio Mane pokazao novu pozadinu na mobitelu (Foto: Screenshot)
Sadio Mane pokazao novu pozadinu na mobitelu (Foto: Screenshot)
Nogometaš Al Nassra Sadio Mane ponosno je pokazao pozadinu svog telefona na kojoj se nalazi njegova supruga Aisha Tamba.
Mane se oženio na ceremoniji u Senegalu 7. januara u Keur Massaru uoči odlaska na Afrički Kup Nacija, a njen otac je otkrio da je imala tradicionalni ugovoreni brak sa nogometašem i da nisu izlazili prije nego što su se vjenčali.

Također je potvrđeno da Alisha ima 18, a Mane 31 godinu te da je prvi put ugledao prije više od dvije godine kada je sa majkom otišla u posjetu njegovoj porodici.

Sada se Mane sa saigračima iz reprezentacije zaputio ka Obali Slonovače gdje će braniti titulu prvaka Afrike, a snimku leta Sadio je okrenuo telefon i ponosno otkrio pozadinu svog telefona na kojoj se nalazi njegova supruga.

Aishina fotografija sa vjenčanja krasi pozadinu nogometaša Al Nassra koji se očigledno zaljubio "do ušiju" i ponosno pokazao svoju suprugu.

Bivša zvijezda Liverpoola je svojoj novoj supruzi čak plaćala račune dok je pohađala školu, a obavezao se i da će finansirati njenu porodicu do kraja života.

Inače, Mane se sprema za nastup na Afričkom Kupu Nacija u Obali Slonovače gdje će njegova reprezentacija braniti titulu šampiona.

Senegal će u grupnoj fazi igrati protiv Kameruna, Gambije i Gvineje i svrstan je među favorite za osvajanje trofeja.