Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno se slazem sa Irancima. Monstrumima nije mjesto na zelenom terenu. Nadam se da sa njima necemo igrati u barazu u martu. Ne bi vam htio biti u kozi pogane ubice.
@as010 usraski katolibanu nije ni vama koji ste imali logor za djecu isto mjesto ne samo u fudbalu nego nigdje
Isto kao da radnik traži od vlasnika firme da otpusti sina koji je direktor.
Treba i Ruse i Izraelce i Iran izbaciti iz svega.
Ako su Ruse ćaknuli, Izrael treba isto ali...
A za Rusiju je bilo ekspresno u roku 24 sata
sampi se na ovog novinara i na novine koje su mu dozvolile da pise ovdje. Inače, Islamska republika Iran ne priznaje Izrael, svog zakletog neprijatelja i zabranjuje svaki kontakt između iranskih i izraelskih sportista. Kakva smrdljiva ublehaska izjava. tacno se vidi ko vas placa. Gdje vam je sad medijska ofanziva, da se uvedu sankcije izraelu, da iskljuce sve moguce izraelsko iz svih sfera "civiliziranog zivota" ko sto svaki dan zadnje 2 godine pisete o rusiji.
Ja sam da i jedni i drugi budu suspendovani
Pojest ćemo Chifute ako nam dođu u finale.
a mi cemo kao proci
To se nece nikad desiti. Čuj koka kola da suspenduje Izrael?
To su puste želje, zlocinci su pustili svoj pogani korijen u sve društvene, sportske,muzicke, filmske aktivnosti,tako da se oni pitaju za sve, nažalost.
Moze Rusija a cifut nista aaa.