Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide ona stara ZAJKO ZEBA sarajevo JEBA
Hahahahahahahahaha
Sad vam opet valja aa? a psovali mu sve do neki dan...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vratio se Šime
Sam sam ovo čekao da se vratim na tribine.... NOT!
nije ovo komsije korak naprijed za vas sve ce vam se samo reci...vama kao i nama trebaju novi pogoni a ne jahici, zebe, husejinovici i berberovici...klasa je zeba ali daleko od onoga sto je bio prije 4-5 godina.
Jao majko sta vam radi Zajko
Zeba k'o kakva ukajinka od kluba do kluba :)
ZZ TOP
Hajde neka masallah :D Dobro ti nama dosao nazad lave :D
zelji netrebaju majstori to je sad atletski klub na celu sa trutom
Treba tebi jos osnovne skole.
Pojačanje sigurno, ktatkoročno. Dugoročno ne sviđa mi se potez uprave, jer je žalosno da do sad nismo kao klub napravili 5-6 zeba, a ne da njega ganjamo evo godinama. Tuga je što ne napredujemo nimalo u igračkom smislu i što su nam penzioneri ponikli u prošlom sidtemu još uvijek glavni. U svemu.
hah aupravo, Klub koji ne proizvodi NISTA! A nekad rasadnik talenata.
@Nacijaodgovana jeste nazalost
svuda podji kuci dodji....dobro nam se vratio...
Lesi se vraca kuci? Vol. 3
Navijam za Sarajevo,ali svaka čast upravi Želje koja dovede nekog provjerenog koji je u formi i još klasa za 99% igrača u BiH ( lično ga ne mogu smisliti),a ne ko naši ublehasi dovedu igrače koji nisu tri godine potrčali i imaju snage za 3-5 minuta one nadoknade.
E sad smo beton. Čenane majstore....
Ahahhahahahhaaha
Djeee sii zebaaaaa :)