Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NASA objavljuje da su navijaci malenog Torpeda sigurno spušteni na zemlju .... Astronaut: Zajko Zeba
sad vam je majstor, kad je otisao iz Zelje, sta ste pricali?
Zeba je legenda, misevi pricaju i nek pricaju, vazda ce jadnika biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka si im ga zabio lave ! Željo do groba života mi moga ;) .
celik do smrti...
ZajkOOOOO Zebbbaaaaa OOOOOOOOO......
sarajevo će pojesti želju ako bude igralo kao sinoć prvo poluvrijeme,zato manijaci tišina
HAHAHAH! cuj pizze HAHAHAHAHAH! zato sto se je olimpik opustio XD
Nešto nema vijesti o fk njanjajevu, utihnula sportska rubrika?!? Zajko majstore ......
hvala zeba
"Ovim putem želimo da obavjestimo određenu skupinu građana Sarajeva da će pehar Premijer lige BiH,kao i pehar kupa BiH i u narednim danima biti izloženi u prostorijama FK Željezničar i biti dostupni za sve njih,koji će se moći besplatno slikati pored oba trofeja"-Saopšteno je na zvaničnoj stranici UEFA.
Sarajevo je uvijek bio supacki tim, svaki put obecavaju ovo ili ono, i neobicno je koliko su nerealni u zeljama.Nafuraju raju, naloze ih i onda kad puno ocekujes obicno najvise se razocaras.Kod njih se uvijek spremaju za ''europsko Sarajevo'' i hvale se europskim uspijesima, i smiju se Zelji, a nisu svijesni cinjenice da oni igraju u nizem rangu europskog takmicenja, dok Zeljo ide odmah na jakog protivnika jer se preskace prvo kolo.Pitam se samo kako bi Sarajevo odigralo protiv jednog Maribora, protiv jedne Viktorije?Dobili bi po usima, nego imaju tu srecu da uvijek igraju u Uefa ligi gdje su prije sveg protivnici drugoplasirane ili treceplasirane ekipe, Sarajevo je poslijednji nastup u ligi šampiona...veselo zavrsilo.
bravo zeba majstore ziva legendo zelje zeljo
Pa ko je kriv Sarajevu što gotovo svake polusezone promjeni 80% igrackog kadra i trenera pride i naravno da se nemaju kad uigrati.To je cist amaterizam od kluba ; a i navijaci su dosta krivi jer dignu toliku euforiju prije pocetka sezone da granici s nenormalnim ponasanjem.Vidite kod Želje sad ima 7-8 igraca u prvom sastavu koji su Željina djeca ;mladi momci i normalno da ce ti momci grist travu na terenu jer to im je zivotni san da zaigraju u prvom timu kluba za koji godinama treniraju.
najmileje ti jebem i sad dok si Gracicev pusac a i onda dok si ga Slagiranom Osimu pusio
Obori me na kladionici pederu jedan.
lige i govana
Sto ti je gradsko dijete, a ne ko onaj mali seljacic Smajic, zbog onog sinoc nece se fino provesti.
Hahaha, cuj gradsko dijete, hoces da ti kazem njegovo selo a pocinje na slovo K a zavrsava na e
debilu Zeba je fin momak vazda bio, dobro odgojen i buraz mu takodje sto znam a imaju jos brace i sestru kako se sjecam, kod trenera Nemanje ( velika legenda od covjeka ) je igrao i trenirao na cengic vili, dolazio igrati na sportskom takodje, nikad lose nista cuo o njemu nisam cuj seljak sram te bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tko je prvi na tabeli,taj osvaja i ligu i kup....
Nije realno ocekivati od potpuno izmjenjene ekipr Sarajeva da se za kratko vrijeme uigra i da ostvari beki uspjeh, ali bice strasno sta ce da rade iduce sezone to je sigurno..
al nije ni realno da su se naši u klubu onoliko digli, s napuhanom pričom, čak i oholom, da ćemo osvojit prvenstvo i kup, kad je ralno nemoguće uradit jer nam je raspored drama loš, ekipa s polovnjacima nekim, previše plačenika, reko sam nedavno daj Bože da izbore evropu, jer onako dizat navijače, bezobrazluk uprave....
euforija sjebala koncepciju
Zajko majstore , aaaaahahaha je kluba i govana aaaaaaahahahahahahaha