Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda iduce godine... ako se vratis u Italiju.
Alaj ovaj Kaka kaki i to previše..čuj do trostruke krune
jes tako je bilo 2002. godine, a svih ostalih karanje nevidjeno... samo bezveze prdite jedan derbi za drugim i svaki put pusite ko budale zadnje pa poslije pricate znas bilo ovako bilo onako vidjece oni slijedeci put... samo neshta cekate, nadate se necemu, bacate pare na svakakve levate, a djeca vas karaju pa karaju iz sezone u sezonu da su vam nabili komplekse samo takve... nisi ti jedini jarane, imam ja u raji bruku takvih vjecnih optimista da real moze neshta napraviti, a svaki put ga ispuse momacki... ja navijam za milan brate, barca mi nije nishta draza od reala i zato prihvatite cinjenicu da su ljudi za vas vanzemaljci, ne prepucavajte se bez pokrica i navijajte za svoj klub a da se ne brukate jednom po jednom!
\"...OVO ĆE BITI OSVETA ZA 2-6 i 5-0!!! ZAPAMTITE ŠTA SAM VAM REKAO!!\" Jel se igra rukomet ili...??? Čuj 11-2 :)) Da pukneš od smjeha :)))))))
Kaka, puko si, tvoje je davno proslo. Ne mozes dati gola vec iz penala.
Kaka haj ne kaki
Jedna titula za Real - moguce... Dvije titule- jako tesko ali ostvarivo... Tri titule za Real - nema SANSE :) Iako sam navijac Barce ovo sam objektivno napisao.
@madridista joj jesi komedija balo balavi!šta ti pričaš za BARCELONU kada sebi ni dupe ne znaš obrisati?kakve ba priče o novopečenim navijačima barcelone?de se malo prisjeti onih godina pod FRANC-om pa ti možda bude bolje jer je tada real bio možda bolji i to je to, a od tada samo je jedna BARCELONA!I cijeli svijet se divi toj mladosti, školi i umjetnosti!MES QUE UN CLUB BARCELONA!Ja se rado sjećam 2-6 i 5-0 pa me sad i briga kako ći biti ovaj put jer je red da malo popustimo realu makar jednu da pobjede kad već ne mogu do ni jedne titule!
joj što volim što nismo favoriti protiv barce, joj što volim što je barca već osvojila kup i prošla u finale lige prvaka.. joj obožavam ovo.. vako je bilo i 2002 :) pa su pop.ušili na camp nou.. volim što smo autsajderi, jer kad ih mahnemo u ligi prvaka i kupu, nigde više neće biti ovih takozvani novopečeni navijača barce, koji prate fudbal od 2006.. toliko su se digli, al pate se protiv almerije.. ccc.. OVO ĆE BITI OSVETA ZA 2-6 i 5-0!!! ZAPAMTITE ŠTA SAM VAM REKAO!!
Kaka kopira Dzeku dijamanta.Izgleda mi da je nas Deki jaci od Kake !
e fakat hoce da ga zamrzim...stani ba malo prijatelju..tek si djecace odigro jednu utakmicu i dao go iz penala halo nije te bilo cijelu godinu i ti sad nesto....hajd mrs iz pisma...e da ih hoce barca z.g.z.t u sve tri tekme odnosno 4...i poklopac
Ma tip je u pravu. Podrzavam ga 100 %. Samo naprijed Kaka.
Bas je nesretan ovaj Real u PM U kupu ce izgubit od Barse, ligu su vec izgubili ostalo ima samo da se nadaju necemu kad u ligi prvaka , kad i tu dobise BARSU i eto ostadose bez icega!!!!
\'ta ce kaka,ja mu kroz noge probacivo :)
Izgleda da on nije igrao protiv Barce prvu utakmicu!?
lik zabio gol i odma misli moze sve osvojiti. Akobogda nista vi necete osvojiti :)))
Lucifer, realno brate realno samo,ništa više ;)