Dio reprezentativaca BiH u Sarajevu
0
Zahirović i Maletić: Ne želimo Portugal u baražu
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje bi bilo sa srbijom igrat u barazu da se i begovic upise u listu strijelaca
Svaka cast zmajevi...pokazali ste da smo ekipa dorasla igrati sa bilo kojom svjetskom ekipom...al ovaj put...Portugal-u zaobidji nas ziv bio :))))
Oj hasagicu da me te srest u gradu nemoj se cudit ako te auto pregazi ovih dana bolje ti je ne izlazi na ulicu nikako ma.micu ti invalidsku nama.zanu natak.arim....
ako Bog da Adnane, ako Bog da!
Mislim da su velike šanse da je i baraž namješten. Irsku zapada Estonija (kompenzacija za ono sa Francuzima ), BiH igra sa Hrvatskom ili Portugalom, kladim se.
potpisujem
divi gumene glave kinga u publici :)
Godišnji izvještaj Evropske komisije (EK) o BiH negativan je i u njemu se kao glavne mane navode - nedostatak političke volje za reforme, vrlo slabe institucije koje nemaju dovoljno ljudi i sredstava ili koje postoje samo na papiru, ali su u praksi nefunkcionalne. U OVOME JE GLANI PROBLEM ZA SVE PA I ZA NOGOMET.
BRAVO MAJSTORE SVAKA CAST JA JESAM BOSANAC ALI BUDITE RALNI , SVE STO JE COVJEK NABROJAO JE ISTINA. BRAVO JOS JEDNOM
sto se nebi igralo u Mostaru? j.ebes vise ze i sa ??
Sa igrom koju je pokazala protiv Francuske, BiH ne bi se trebala nikoga bojati ali to je jedna utakmica i jedno dobro izdanje. Neki igraci su nedostupni zbog kartona, drugi mec se igra u gostima, pucanje savova pod pritiskom su neki od razloga zasto BiH nece bit favorit koga god da dobije. Ne zelim biti licemjeran i priznajem da kao BH Hrvat navijam na prvom mjestu za Hrvatsku nakon toga za BiH. U mogucem susretu ove dvije ekipe sanse su bez pretjerivanja 50-50 s obzirom da je igra Hrvatske losa a i BiH se popravila. Buduci da su nasi odnosi u BiH takvi kakvi jesu i da ne podnosim islamoklerofasiste, arapske dzamije i kioske, zukorlice i ekipu, skandinavske hrabre bosnjake pobjeguse BHfanaticose ne mozete od nas BH Hrvata ocekivati neki veliku i javnu podrsku za BH jer iskreno kako netko od BH Hrvata moze navijati sa ljudima koji mrze sve hrvatsko iz dna duse a i da i ne spominjem vokabular takvih na tribini. Osobno ako i dodje do meca RH-BiH neka pobijedi bolji jer sve su to nasi!
LJUDI!!!! Portugal je najbolja opcija! Kako? hrvatska, bez obzira na sve dobra su repka, možda smo trenutno bolji, ali oni su iskusniji, a poraz od njih bi baš zabolio, plus sve oko tekme ne valja ni malo irska, uefa će ih gurati zbog nepravde protiv francuza i oni su jedini sigurni u baražu češka, svi bi mi željeli njih, ponijela bi nas euforija i tu smo popušlić garant portugal, bolji jesu, ali tu nema opterećenja, pritiska, bili bi ljuti na sve i oderali bi smo ih 100% molim Boga za portugalce
Veliku ulogu u Zenici u utakmici baraza nasih \"ZMAJEVA\" bilo bi dobro da prenosti jedan od najboljih komentatora s Balkana,Marjan Mijajlović! Pokrenimo inicijativu da navedeni komentator obavlja svoj posao u Zenici 11-tog/15-tog novembra,onako kako on to najbolje zna!!!
Bio je još jedan dobar rezultat ovih dana,je li ono do 21 godinu-BiH-Cypar 5:1.Samo da se ne zaboravi.
Hajmo malo u realnost, idemo redom pitanje 1 koju smo od boljih reprezentacija koje su u 30 najboljih mi dobili, pitanje 2, jel francuskoj falilo barem 5 glavnih igraca a kad nama fali onda imamo opravdanje za los rezultat, pitanje 3, sto safet stavlja povredenog golmana i gubi jednu izmjenu, pitanje 4 ako je rekao idemo rasterecno i napadacki sto smo se povukli nakon prvog pol pitanje 5 jel se fudbal igra 45 min, pitanje 6 mora li biti nacionalizma cuj srbi ispali i pitanje za koga ce navijat i slicno, pitanje 7 sta ako i mi ispadnemo u barazu, pitanje 8 jel kod nas i dalje crkla komsija krava hajmo se rugat
joj s hrvatima smo igrali 4 puta i porazeni smo bili sva 4 takdje smo porazeni i od ostalih jedino nismo igrali s irskom nikad :-((( ma ebo statistiku... IDEMO NA POBJEDU-!!!! pa skim god
Ma sa Barsom mozete igrati draga djeco a ne Portugal??????????? halo ba