Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divi amerikanaca :)
Voze sranje od kamiona Toyota tundra ftw
Jel im ovo ISIS donirao pickupe?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sa srecom dosli i sa radoscu i srecom se vratili kucama...
Bil zalio taj cvijet?
I tako je moja Zenica vec iduci dan zaboravila na 5 izgubljenih zivota, rostilja se po cesti, standovi na sve strane, okicena auta, trubi se i visi s prozora. Jos ako pobjedimo pa pocne parada. Srecom porodice poginulih su na selima, pa nece cuti kako se vec iduci dan raja veseli na ulicama...
ima dobre picetine!!
Dajte mi neki link za prenos BIH-Kipar.Iz jednog sam sela kod Skender Vakufa,nemamo kablovsku, jedino mogu preko interneta pratiti Zmajeve, ajmo IT mozgonje, daj informacije kako da cika Rodoljub gleda nase Zmajeve,hvala !
Svaka cast ovome s' pickup-om! BRAVO MJASTORE!!! Ne razumijem ovu zavist. Ovo je ono nase sranje. Umjesto da motivise druge da i oni postignu nesto, pa da se svi "foliraju", pojedini bi radije srusili onoga ko je uspio, pa da svi budu jednaki u bijedi.
Hoho Koje kurcenje ... Preko mojih Leda
Ide slika dijaspore i nekog KAMJONA vel'kog, i onda za par slika Fiat Punto natrpalo se po familije i eto tako ... wellcome to reality
DoĆero pick up-a from da Vošington da se malo qurči. Tamo rinta na građevini i podigao kredit da kupi istog, ali pošto ga tamo u JuEsEndEju niko ne doživljava, morao ga je negdje pokazati. Ko veli, u Bosni ću biti faca. Kakav paćenik. :D
a ti što ga ismijavaš na komentarima i ne izlaziš iz kuće, kao bolji?
Jesi li to zaključio prema sebi, jer visiš na klixu i ne izlaziš nigdje, pa onda smatraš da su i ostali takvi?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Republika Srpska veceras uz Zmajeve,posebne pozdrave Vranjesu i Cimirotu saljemo. Oni brane interes i buducnost fudbala RS, samo kroz Reprezentaciju BIH fudbal u Srpskoj dozivljava napredak i razvoj.Idemo BIH, samo rokaj !
idupichkumaterinu
Od kad su entiteti u fudbalu? Odakle si ti? Da nisi iz...
klix se vratio u staru formu,jednu te istu sliku po 19 puta
Najviše seljakluka , al eto
Jeftino prodajem prasiće !! Cena po dogovoru
Slanina ide gratis :D
jeftino koljem srpčiće, cena zavisi od broja stoke koju treba zaklati
kakvi ljuti krajisnici kakvi fanatikosi tu ni sveti petar ne pomaze
Posalji mamu da im da morala pa ce mozda to pomoci ;-)
Pomogla je več :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pobjeda aBd, za sve nas :))
što su ovi krajišnici uvijek ljuti jel to oni uvijek jednu feferone, pa su im lica zajapurena. zar nisu čuli da osmijeh gvozdena vrata otvara ili je to bila zapravo lijepa riječ, hm???
Bistar si ko gusti sok!
nakon što voda ispari iz njega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NIŠTA BEZZZ LJUTIIIIIHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!