Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijete se hrvatskim stadonima, a pogledajte nase ... Grbavica ima 4 razlicite tribine , kosevo najveci stadion nam nema krov i raspada se jos vise , Bilino polje i donekle dobro (prokisnjava krov )
ne jedi vnago ljudi samo iznose cinjenice, jel i to zabranjeno komentarisati i iznositi cinjenicw kao za peljski most, busko jezero, uzp, pedofiliju u crkvi, nuklearni otpad , ndh i slicne svinjarije?
SRAMOTA - VICEPRVACI SVIJETA ,OD SLJEDECE GODINE IM POLA LIGE MOZE DA IGRA U EVROPI.I TAMO NEKO KRADE NAVELIKO.TREBA IM JEDAN STADION SVJETSKI KAD IM JE VEC FUDBAL NA TOM NIVOU.
nedamo maksimir!
Cim sam vidio da je objavio index.hr odmah mi je bilo sve jasno. Ozbiljnije shvatam onaj 'sprdeks' od njih.
Sve fudbalski stadioni koji postoje u regiji izgradjeni su za vrijeme Juge. Koliko stadiona je izgradjeno od 1990 do danas?
Bili drugi u Rusiji i od tih para nisu mogli bar sebi stadion vrijedan tog mijesta napraviti,to moze samo kod balkanaca i nigdje druge jer uvijek imaju neki likovi koji za svoju licnu korist rade.
joj ovih kamenjara danas sto su se uzdigli ko nikad
Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom,nema veze malo betona...NEDAMO MAKSIMIR!
Vidim pune mreze kamenja koji se runi,majke ti or ovo kao da je clanak pisalo moj sin od 9 god, kakvi tebe kompleks pucaju ne daj boze
Klixeeee, šta je takozvanim stadionima BH. lige, zašto o njima nešto ne objavljujete ili ne smijete od dragog nam saveza!?
Kakva drzava takvi stadioni i takvi navijaci
Kao i kosevo
svi im se smeju...... mislim betonu ! :(
Ovo me asocira na neku šupu a ne stadion
Ovo nije ništa čudno. Svaka biljka, zgrada, uređaj, vozilo, hrana, i živo biće se raspadne nakon dugo vremena. Eto stavite jabuku da dugo stoji, primjetit ćete pokvari se. Eto živite dugo, primjetit ćete morat ćete nosit štake, invalidska kolica, naočale, i piti lijekove. Sve zahtijeva održavanje, ulaganje, proizvodnju, stvaranje konstantno. Da Bog ne stvara svaki dan pa ništa ne bi postojalo.
To je zato jer je u Zagrebu proradio dugo ocekivani Plavi vulkan, najljepsi stadion u ovom dijelu svijeta. https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/foto-ovako-bi-trebao-izgledati-plavi-vulkan-novi-hrvatski-nacionalni-stadion-kostao-bi-120-milijuna-eura-a-vecinu-novca-dao-bi-grad-zagreb/7607241/