Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
kao i FKS harati će ligom u sarajevu igrači imaju plate 7,8 milja a u želji milju plafon e to će biti razlika kao u dinamu i ostatak hrvatske lige,to je privatizacija
Svak cast dinamu i mamicima ljudi su uzor svima na Balkanu kako se klub treba voditi,bez ovakvih poslova i milionskih pojacanja kao i dobre akademije nema ni evropskog kluba,a ovi dinamovci sto pljuju po mamicu nemaju pojma,volio bi ih vidjeti u situaciji sarajeva i zelje kada marke nismo imali,kada su nam svi igraci odlazili na kraju sezone sto se upravo desava zeljeznicaru !!! E onda ne bi govorili Mamicu odlazi
najgori je hajduk koju upravu tu situaciju ima u klubu. ok, sada mozda nisu u tolikim dugovima, ali na ovaj nacin ce tesko ikada dostici dinamo ili rijeku koji samo mogu napredovati. pa cak je i split u mnogo boljoj financijskoj situaciji-
Dodatna konkurencija za naseg Armina Hodzica. Brinem se za momka, jer konkurencija je paklena u njih sada.
ne brini se. momak je iznimno talentiran i dobit ce priliku makar u ligi. svi mladi dobijaju priliku. koliko znam, on je u ovom trenutku povrijedeni to je jedini razlog njegovog neigranja. u ovom trenutku prvenstvo je nesto napeto u hnlu jer se rijeka opasno priblizila dinamu po kvaliteti, ali pitanje je do kada mogu izdrzati. cim se oporavi dobivat ce vjerojatno manju minutazu ali polagano ce doci do prvog sastava. ne opterecuje se dinamo s tim odakle je tko, i nece ga gurati ispred svojih igraca i to je sigurno.
Čista posudba...bolje mu je u Dinamu nego na klupi...Mnogi misle da je Dinamo klubčina., a ako su, nek dovedu van Persie-ja ili wayne rooney - a
lao sto sam vec naveo,Mandzukic,Modric,Lovren pa i mali Kovacic (Inter) sve je to iz Dinama otislo.Mozda i nije klubcina,po tvojoj prici.Al de nam reci koji igrac iz Zelje,Sarajeva ikad debitirao za svjetsku elitu.Samo Dzeks u ispodprosjecni City. DIRETK U JAJUSCCA
Ovog malog su furali da je novi Salas kad je tek dolazio u manču. Al jebi ti to, Dinamo malo po malo i moći ćeš ih na hendikepu -6 igrat u LP.
BiH Prvaak Sarajevo svoja pojačanja plača 100 000 eura a Dinamo par miljuna eura tako da to ne ide u isti rečenicu. Uostalom 3 najbolja igrača Srajeva zadnje 2 sezone Gojak, Husejinović, Hodžić su prešli u Dinamo pa nisu uspjeli izboriti niti prvi tim za sada nego su u B timu.
sarajevo nije prvak BiH pod jedan. kao drugo sarajevo je tek od prosle godine u financisjkoj situaciji da sebi moze priustiti malo bolja pojacanja.
husejinovic i gojak nisu kvalitet za dinamo, ali mislim da hodzic jeste, ustvar znam da jeste. on je u ovom trenutku povrijeden.
Mandzukic (Atletico Madrid),Modrić (Real Madrid),Lovren (Liverpool) su bivša škola Dinama Zagreb. Pa transferi braće Halilović u Barcu. Najprije Dani Olmo iz Barcelone u Dinamo,sad ovaj iz M.Uniteda. Odličan posao rade ovi Mamići.
.......slažem se sa onim dijelom koji se tiče financijskog poslovanja kluba....imaju love kao dreka.............ali za stručni dio i odnos naspram onog dijela članova kluba koji se ne slažu sa njima, treba iz zapet nogom u g.......
ni Modric, ni Mandzukic nisu skola Dinama, a da rade odlican posao ...rade :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jest ko i Sarjaevo golmaa iz Čelzija!
Razlika je u tome šta je Dinamo dogovorio otkupnu klauzulu, tako da ovaj dečko u Dinamo ne dolazi na kaljenje nego dolazi se dokazat i ako bude dobar Dinamo ga kupuje, tako su napravili i sa Fernandesom iz Leverkusena kojeg su doveli na posudbu pa ovo ljeto ga kupili za 2M eura, samo šta se ozlijedio pa nije igrao kvale za Ligu prvaka inače dečko je najjači igrač u Dinamu, krilo.
al je8e se dzeke, igr'o ne igr'o 200 milja ojra svake hefte legne na racun. Gile Sampinjon
PRIKAŽI ODGOVORE (2)