Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo Grbavicu i sve rješeno
Otkad se igra na grbavici, repka se raspada.
Ri je še no
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onu MORALNU vertikalu treba na MArs ispalit PJANDURA ...
Ionako ce izgubiti ....
"I dok nam konstantno od strane čelnika protivničkih klubova s kojim se NK Čelik Zenica susreće pristižu izuzetno pozitivne priče o podršci političkih struktura s gradskih, općinskih i kantonalnih nivoa njihovim projektima,..." Stvarno čovjek ne mora biti previše pametan da skonta kako je ova priča predizborna kampanja prije svega.
Trebamo krompir posijat ...
Igrat će se na Grbavici i zdra'o živio
atomska bomba je jedino rješenje da se riješi trajno pitanje papaka koji upravljaju ovom jdnom državom
To je zato sto nisu kantoni ukinuti :P
Preseliti utakmicu na Grbavicu i riješen problem.
Ovo zenička bagra pokušava iznuditi dodatne pare od Saveza...seljačke fore..
Hajmo ovdje sabrati 5 kosilica iz okoline Zenice, da ode nas petorica i za dva sata stadion da bude bombona. Ne sramotite se više u 21.stoljeću da je problem održavanje travnjaka.
Posteni i prepodteni gradonačelnik Zenice,Kasumovic ubi N.K Celik
Sarajevo Mostar Zenica Banja Luka Bihać Tuzla. ovo su gradovi koji bi morali imati stadione po evropskim standardima. jedino da se sve privatizira i gazde da naprave stadione
Stedit ce to Kasumagic, samo da mu Dino prebaci lovu
Je*o vas zenica, sta nju forsirate
I onda Kasumovic nekome prosipa pamet
Ovaj stadion treba da bude i briga entiteta i države zbog državne reprezentacije, a uozbiljiti se u dovršavanju radova na stadionu Asim Ferhatović Hase. Poslije neka Blino Polje bude briga Grada Zenice. Jednostavno totalno. Ono što jučer reče Nurkić, neozbiljno je dvije sedmice prije početka takmičenja dovesti trenera i eto skontajte se kako ćete. Tek prije dva dana uplatili Savezu 200.000. Neko treba za sve ovo odgovarati.