Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lahko mi je za kaku on ne izlazi iz kuce ali sta cu ja tugo moja pa propasce diskoteke bez mene velikog cristiana ronalda onog koji je za milione presao iz man.utd u real nevjerovatno zar ne?????
jest mi zao ronalda haha
http://www.erepublik.com/en/referrer/ACO_BRACO
hahahhahaha...lud je ovaj perez totalno
ma daj pero samo malo ih pusti pa u madridu tolio dobrih diskoteka i klubovs zena a oni kuci da sjedim ne ide pero brate budi fer
nemoj me molim te tjerati da budem ljubazan prema navijacima ja sam bahat ja to ne znam izvesti i molim te ne oduzimaj mi nocne izlaske!!!!!!!sta ce one silne ribe bez mene???