Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na klocu uopste nije bijo penal bacanje u prazno pa ovde nebi dosudijo penal ni nasi korupirane sudije u premijer ligi
City je ekipa na baterije,džeko bježi odatle što prije,ti si igračina za sve njih!!!
ni blizu penala pokušaj simuliranja nije uspio
Igrali smo dobro, al' zahebo nas sudija :)
Odigrali su labudovo a ne dobru utakmicu. I normalno, ovaj papak nije vidio čisti penal nad Messiem i čisti a poništeni gol Neymara. Odigraš ko domu, uvijek je tu sudija da bude kriv. Ili UNICEF, masoni, iluminati, reptili.... Mrš u kućicu! Osim Carling kupa ništa više neće osvojit a milijardu marona ulupali u ekipu. http://abload.de/img/mancitypendfjhj.gif http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/macitybigt7q20w95f8.gif
ruku na srce nisu zasluzili ni sekunde da prodju u cetvrtfinale, city je umjetna tvoervina poput republike srpske
A Barcelona ti je bratski tim jel? Daj ne laprdaj brato!!! Ko je zadnji igrac koji je iz Juniora presao u prvi?? Izbatici ce ove balerine CR7 ili Ibraka Dabra u slijedecoj rundi.
Katalonija je puno pomogla BiH i u ratu i poslije rata...Uvijek ce medju nama postojati prijateljske veze.Siemper Barca!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma sudija je kriminalan bio, griješio je i na štetu jednih i drugih , izgubljeni Lanoj.
dzeko kralj....
Sudija je puno kenjo na utakmici.
Normalno da je vidio, al on je Francuz, a u Engleskoj je bio skandinavac, sjeta na Ovreba..