Zvjezdan Misimović za Welt
0
"Za ubojitu asistenciju potrebna je hrabrost"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Tajna? Pronađem slobodnog igrača i dam mu loptu.\" MISKE, LAV SI!!!
Čovječe nisi ti dobro nikako. Skloni to BIH4EVER, s takvim komentarima idu u Tursku!!!
\"Mislim da to važi i s kilažom od tek malo preko 80 kilograma\" MISKE KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ! ! ! ! ! !
Kako pape nije izvalio glupost? Kad se nasao u jednoj poznatoj slasticarni, uz kolac Srneca ledja je narucio i salatu!
Naša reprezentacija trebala je da se ponese patriotski - pusti u baraž našu A reprezentaciju, na čelu sa sultanom Fatihom Terimom. Samo Turska A reprezentacija ima neke šanse da u JA napravi nešto. Ako odemo dole sa B repkom, slabo ćemo proći. BiH4EVER
Hehe vidi ti misketa kako je aktivan kako na fudbalskom terenu tako i kod kuce heeheh prinova dolazi ubrzo pa nek je sa srecom i prinova i tvoj buduci zivot .
Miske je najbolji igrac nase reprezentacije i Wolfsburga...
Fakat, i mene Zvjezdan podsjeća na Papeta - kralja!!! Pa i ova osobina lijenosti, koja se često spominje kao jedna od Misketovih karakteristika, je nešto što je posjedovao i Safet Sušić - često mu ni na pamet nije padalo da svoje cijenjene (pozamašne:) guzove \'vraća nazad\'. Al\' kako god, obojica su zaista super igrači i očigledno \'pismeni\' ljudi, nikad glupost nisu izjavili. Pozdrav Kibetu!
Miske dijamantu!!!
Miske je kralj, i po meni je nepravda što on ije kapiten naše repke.Svaka čast Spahi,ali Miske je rođeni lider igra kao nekad Safet Sušić