Veliko slavlje na ulicama
0
Za sreću treba tako malo
Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamalo da useremo sve... Svaka cast momci...
Svaka cast BOSNOOOO :D Evo da i mi citaoci sarajevo-x portala jednom udemo i da nema nista negativno, mislim na lose vijesti cijela naslovnica je pozitivna. Ehh hvala bogu da i ovo dozivimo. Pozz
Obradovala nas je i informacija iz MUP-a Kantona Sarajevo da je sinoćnje slavlje proteklo bez incidenata. ----- LAZU , osim sto su trebu sinoc prebili na carsiji.
slavimo sto BIH volimo, a za druge sto je ne vole jer nemaju svoju rep i nikad je nece imati nek crknu
Banjaluka slavi samo svoje Orlove!
Naravno da je. Pa nije posao policije hvatati lopove (odmah ih puštaju ako se slučajno neki usudi hapsiti) i braniti narod. Pa to je bio posao milicije, a policija brani državu i njena dobra od naroda.
Samo da pitam ostale građane BiH, da li je u ostalim gradovima specijalna policija palicama udarala građane koji su sjedili na prozorima svojih automobila i koji su na taj način proslavljali pobjedu?
Za ove sto kazu da BiH ne postoji kao država, nek uzmu atlas, geografsku kartu i svoju ličnu kartu pa nek onda dođu i kažu da ne postoji. U INAT DUŠMANIMA BOSNA IDE DO KRAJA.
E, pa sad ja ne znam istoriju kao moj brat @Srblje ali kad on kaže tako je , onda je tako je. A kaže čovek lepo - Stjepan i Tvrtko (Kotromanić) staaaraa serbska imena. - i nema polemisat, tačka! Isključi mozak .Što reče naš Dule Dabić - ja jesam glup, al sam zato ružan - ha ha malo šale...
Izvini Kuhljo promako mi j e sarkazam, desi se...
haha, od karijesa..... Znači onog skutora Stjepana potomak...
Hoćeš dokaz ha? Evo čobane šta je veliki SRBLJE napisao - JA SAM POTOMAK BOSANSKE KRALJEVSKE LOZE KOTROMANICA IMAM I DOKAZ ZA TO, NIJE ISTINA DA SU IZUMRLI, NAIME POSLJEDNJI PRINC JE BIO SANDZAK BEG OD KARESIJA - Stvarno ste beznadežno superiorni, he he. Je li dobra ova Srblje? Verujem da se sad ponosiš sa mnom skoro kao sa svojim srpskim poreklom. P.S. Opet nisam siguran? Možda sam sad trebao reći inferioran?! Zapomagaj opet. Tvoj verni Voja...
E bas sam bila sretna sinoc, skoro citavu utakmicu sam uspavljivala bebu i bas kad je konacno zaspao pade gol, a ja kako burno reagiram, udarila sam i koljenom od stol, probudia dijete pa opet sve ispocetka. Al\' neka smo mi pobijedili to je najvaznije mada smo mogli i bolje igrat, s obzirom da su oni igrali sa 9 igraca.
Ovo je jako uzbudljiv period, trenutno pisem esej na ovu temu pod imenom \'Fukara i Dani Fudbala\'
joj koji idiota ima ovdje... SRBLJE-majmune tvrtko je ime iz kojeg naroda Kuhljo-stvarno si ti inferioran Willsone- bosna i hercegovina je zemlja i ti živiš u njoj sva trojica-POPUŠITE MI K.UR.AC...
SVE GORI
A kao \'ajde pretvori se u munju i sijevaj pubertetlijo !!! It\'s a nap time, iiiiiiiiiiššššš