Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad slusas francuske komentare dozivljaj je jos veci,hahaha,bravo.
Zašto niko ne spominje zubatog urugvajskog paripa Suareza? Vidio se nije drugo poluvrijeme. Gdje je bila sredina Barcelona? Vidal, Rakitić, Coutinho? Pa ne može Messi igrati i odbranu, i sredinu, i napad. Lik asistira konjima čiste zicere ovi ne znaju pogoditi.
@MeXXX bila je situacija u drugom poluvremenu gdje je Suarez pokusao neki presing i zvao saigrace medjutim vanzemaljac se setao samo pored svega toga. Kosarkaskim zargonom receno, metla
onda je za druga 2 kriv pique prvi prko njega preletila lopta za wijnalduma drugi opet pique bi trebao da je uz najvisocijeg igraca origija kod izvodjenja kornera a on nije bio ni blizu :-) a generalno za sva 4 gola je najveci krivac LIVERPOOL YNWA
U Barsi kad Mesija ne ide ili je blokiran nema ni od Barse nista!
@mozebitbude Mesija ide i islo bi ali drugi su kao balerine prespavali utakmicu i onda se pitas zasto svako malo hoce svi vecu platu.
E sad.. ko je kriv ko nije, Liverpul igrao bolje i pobjedio, po meni Krop pobjedio Valverda