Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesna megalomanija. fuj na šta je spao ova sport :(
Pozdravi mamu..sinoc sam je otreso isto seljak balu :)
400000 uraca
Kazu da ce Dzeko pored sto stalno sijedi na klupi moci obavljat i posao komentatora.Sjedi Dzeko na klupi i zaraduje pare,sad ce imat jos jednu platu kao komentator.
Ako City nastavi ovako Dzeko ce igrati za C tim Citija
ako kloc sjedeci na klupi dobija 200k tantafu realno je da najbolji, ako ne najbolji onda sigurno najkompletniji igrac na svijetu dobija 400k da igra i daje golove
Igrao bi on meni za karneks paštetu.
Joj cigana, jbo majku svoju...
\"Bujrum, Musa, kupusa! Amidža, mogu ja i mesa!\"
A uvjet mu je i da dzeko mora igrat non stop u prvoj postavi!
nista me ne iznenadjuje jedino sto bi me iznenadilo je da nam se nije javio CRO iz mostara pozdrav u staro turski grad MOSTAR!!!!!!! ja volim sto si toliko uporan/a:)))
Pricajte vi (sto ga pljujete) sta hocete ali momak rastura kako igra ! Uzeo je ligu strijelaca u Mancesteru a onda usao u anale spanskog fudbala,najbolji strijelac svih vremena! I sta sad vi hocete da kazete? Na primjer Messi kada bi promijenio klub,nebi znao na koju stranu goni,lako mu je igrati u Barci ! Gdje je Messi bio na Svjetskom prvenstvu,gola nije dao,hej,a najbolji igrac svijeta ! Bruka !!! Treba promijeniti sredinu pa pokazati da je najbolji igrac svijeta ! I ona namjestena titula kada je Xavi trebao dobiti nagradu ! Znaci pogledajte kako momak igra i kakve partije pruza,pa onda pametujte ! Ronaldo je za Messija,Meho Kodro !!!
Aaaaaa saaaaaaad adiiiiiioooooo, a saaaaaaad adiiiiiiiooooooooo... MES QUE UN CLUB
Real Madrid ili Manchester City? Zar treba razmisljati?
meni nije jasno gdje je onaj peti uslov.... da mu moraju brijat cmar dzeko i balloteli!
@... pozdravi zen.ske u fam.iliji je.bo ti ja ma.ter gl.upu. skontaj da su ispravili selja.ce
Joj jeste de.bi.li, koji vrag ovoliko komentarisete ovu laznu vijest. Kad samo vidim koliko vas komentarise i vjeruje ovom clanku dodje mi da placem. Pa zar jos niste naucili dijeliti lazne vijesti od realnih. Mislite da ce Ronaldo preci u Manchester City samo zbog para. Njemu trebaju i trofeji ili se to zadnjih godina trudi biti najbolji igrac samo radi love. Pa ne bi onda za dijete platio 10 miliona. Ne bi plakao kad izgubi. Presao bi i direktno iz Manchestera u City kad je sigurno mogao dobiti vecu odstetu od 94 miliona ili koliko je vec bilo. Ma ja ja vec zaboravio da vi vjerujete clancima tipa Zeljo gradi stadion od 80 miliona sa samo 24.000 ,jesta kojeg ne bi mogao otplatiti za 50 godina. Idite Torabiju nek vas izljeci.