Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da bi kada nam je drustvo kompletno korumpirano i kada ja nemam drugog nacina.Ipak je on javna licnost kojeg svi volimo i cijenimo.To je opet pitanje egzistencije.Ja bih podigao kredit da bih svoju sestru zaposlio,to je normalno,ali brate dragi,kad zaradjujes milion za mjesec to ti ne treba.Da joj je firmu neku otvorio(privatni biznis) ili da bude predsjednica neke humanitarne organizacije ok,ali ovako pada sve to u vodu.Bolje bi bilo da je to mjesto pripalo nekome ko je zasluzio,poput dijete sehida ili nekom vrhunskom studentu koji ima sve desetke na fakultetu..Nisam ja napisao da ja sada njega dusmanski napadam,neo mislim da to nije ok. Ja njega cijenim i volim kao i svaki patriota ove zemlje.
Bravo majstore, neka crknu ljubomorni Bosanski snobovi, koji se ni feninga ne bi odrekli, vidi se kad ko halalom zarađuje, a ko haramom i po djelima ! Bitna poruka, dijamante, hvala !
stidite se pojedinci ovakvi komentar pa to je nas naj veci ambasador u svjetu
''Onaj ko pokazuje svoja djela pred ljudima iz licemjerstva, Bog će ga osramotiti na Sudnjem danu, a onaj ko pokazuje svoja dobra djela da bi bio veličan i cijenjen kod ljudi, Bog će ga pokazati i razotkriti njegovu tajnu pred ljudima.''
@usher Edin Džeko je inače medijska ličnost,što opet znači da je čovjek poznat (napisano sa baš,ali baš ironijom upućenom lično tebi). Naime,on je fudbaler koji igra za poznate klubove i čim je osvanuo na eBay-u,naravno da će se pisati o tome i pričati (znači,ovo je sad totalno ironično napisano sa moje strane pljuvačima). Znači,kako bi se mogle prodati njegove majice,ako se ne izlože i ne napišu čije su? Znači,da je Edin prodao,pazi sad,TAJNO,te majice nekom svom fanu i zgrnuo lovu na njima,pa nazvao klix i pohvalio se,tražio da se napiše članak o tome,moj komentar bi bio drugačiji. Znači,svi vi koji mislite da se on hvali ste,je.eno žestoki moroni.
''Ko ljudima priča o svojim djelima tj. hvali se, Bog ga u očima Svojih stvorenja umanjuje i prezire.''
dabogda zaradio 100x toliko ; )
Koji smo mi kreteni.Pa to nema na svijetu.Nema teme koja nas moze ujediniti ili malo prosvijetliti.I onda se busamo u prsa i govorimo kako smo mi posebni i bolji od drugih.I David B. ce pokloniti svoju mjesecnu zaradu za djecu Pariza.Poenta je da mu hotel mjesecno kosta isto toliko.On dobrotvor tudjim parama,Dzeko radi samo sto i drugi rade,plus da daje svoje pare.Pa ne moze svima dati.Nije on kriv sto je drzava takva kakva jest i ne vodi brigu o svojim gradjanima.
Dobro jutro svima,a spešl pozdrav redovnim pljuvačima i pljuvačicama,koji,ako nema nekog članka na kojem se može vjerski i religijski pljuvati,obavezno nađu neki na kome će popljuvati bilo koga. BRAVO DŽEKO! Svaka čast! A pljuvači i pljuvačice,baš me zanima,kad ste,koliko i jeste li uopšte pomogli ikad i ikome.
meni samo nije jasno zasto toliko cestitate dzeki dizete ga, pa ako je toliki covjek nek baci jedan milion sa svog racuna bez ovih zezanja njemu je to nista. oce al malo sutra
Koji ste vi bolesnici majke mi, pa vama nije bitna tema, nije bitno jel dobro ili lose, bitno je da po cijeli dan pljujete po ovom usranom portalu. Samo kukate da vam je lose a 20 sati dnevno provodite pisajuci de.bilske komentare i kojekakve gluposti. FUJ
Edine, trebao si samo postavit jos u oglasu uslov da u aukciji mogu ucestvovati samo oni sa preko 50 transakcija na ebayu, tako bi se rijesio vecine ovih prevaranata.
Kad bude imao majicu sa Merry Christmas kupicu!
Covjece koji bolesnici po ovom portalu.. nije ni cudo sto smo u qrcu.. za dzeku svaki respect
Uplivala Amra u PR vode, pa pokusava da izmisli toplu vodu. PR akcija na ebay-stranici u USA - wtf? Njegova popularnost na tim prostorima je nula i upravo iz tog razloga nema potraznje sa ovim majicama. Kako ne bi priznali poraz, prisiljeni su da nabiju cijenu koju ce naravno on da plati is svog dzepa. Dobro ciniti je ljudska vrlina, o tome pricati opet nije. Ko dobro cini neka suti, a kome je dobro ucinjeno neka govori.
To Edine, samo sa bismillom :)
edin bi mogo stadioncinu napravit bilo gdje u bosni sam kolko zaradjuje :)