Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli smo kako je Real izgledao bez Modrića, mislim da su im se šanse za naslov i LP sada jako smanjile.
a kako to real izgleda sa njim?? nema tu nikakve razlike..
Steta....
Pa nije umro da stavljamo crne slike, nego se povrijedio :D
Mozete se vi sprdati i nazivati ga ustasom, ali covjek je masina. Bez njega je to drugi Real. Bez njega i Ramosa (sto se i pokazalo). Ne, ja nisam Hrvat pa da budem pristrasan, samo sam objektivan uvijek. Zao mi ga, ali mi istovremeno i drago jer volim Messija, i sad ce Barca lakse do titule. Mada jos nije gotovo jer Real nije samo Modric, Ramos ili Ronaldo. A da su sad oslabljeni jesu, jer onaj Kroos nije na ovom nivou, niti James, kao ni Isco sta god vi pricali.
Luka je pravi sportaš, poštuje svakoga i nikoga ne mrzi iako je imao teško djetinjstvo. Dečko je rođen za nogomet i živi za sport. Vrati nam se brzo Luka :))
Bar jedan normalan komentar.. Ne mogu vjerovati koliko je mrznje utkano u ljudima, covjek im nije nista uradio, odlican nogometas, covjeku, otac ... ali eto, sto ces im. Nadam se da uce se oporaviti sto prije. Realu je potreban, a i repki. :)
nije im ništa uradio, dovoljno je to što je Hrvat... a dečko je baš drag i prava dobrica :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
real ostaje bez naslova, zaslužili su oni to jer i prošla sezona je bilo čisto namiještanje, a tek sa ronalda sta ce bit hehehehe propast veca nego sto je do sada bio, takodje zasluzio je to odavno jer je samo navikan, a kurac od igraca
..........veliki gubitak za real u finišu ...... a još veći za hr reprezentaciju....
Jel to vama zao sto je co'ek uspio. Vidim dosta vas nema pojma o fudbalu,a ako i imate onda ste zlo nase drzave. Znaci treba ih sve skoro mrziti.svi su druge nacionalnosti.. Decko je motor Reala svidjalo vam se il ne.
(Y)
Čitam članak, a kroz glavu mi prolazi Eduardo da Silva..:(
http://youtu.be/X6UIxA5iR8Y Pogledaj ovaj video .. Znaci srce me boli kada gledam video. Kada se sjetim, gledala sam utakmice sa tatom i on govori ovo je buducnost reprezentacije, Arsenala .. I onda se dogodi ono .. Steta.
Šteta, vrlo mi je drag igrač, momak je sportista za primjer.I jedan od boljih igrača u Realu
Bio je i za primjer dok je igrao u Tottenham-u pa ih sabotirao i ucjenjivao zbog transfera u Real.
MODRIC im je sve,one zamjene u vidu illarmendia i onog laznog brazilca nidje veze igraju ziheraski dodaj prvom do sebe.Bice im ko bajernu bez robena i riberia. Sve se poslozilo onoj poganoj barsi da uzme LP
Modric kurcev igrac
Ima.. biti skutor koji je poznat u historiji da je lizao dupe svakome u zapadu dok nedobije svoje
Istina, Bošnjaci su stvarno drugačiji ljudi, sve sami postigli! Đenosajd baaa,đenosajd! Help Baznia! Pliiiiz sadake, sadake!
Real je kanta bez njega
Real bez njega ili sa njim isti je.. nije on nista posebno
prve procjene nisu uvijek tacne...u svakom slucaju vise ce im falit Luka nego stomilionas
Velika šteta ,,ali i za komšije protiv Italije,,
Ja ti nisam uvalio,,ali zato ovih drugih pet,...jesu
Preziru me njihovi takvi kao i ti,,nacionalisti i fašisti,,svoje volim i na svoje nedam,,tuđe samo ...poštujem,,,razumiješ sandžo