Izgubio posljednju borbu
20
Za Luciana Moggija nema više nogometa
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane, ovaj glavonja bi namjestio i da Rudar iz Prijedora osvoji prvenstvo. Moggi za presjednika!
Ode li ovaj mafijas u zatvor? Joj kad ga kakvi romanista zguzi.. :)
Ovako ce i Platini i Sandro Rossel sa svojim sudijama
Mafija. I on i Juventus koji je vodio. Eto, napokon se dokazala istina, da su bili leglo mafijasa. Valjda se vise nece o tome pricati, dosadili su svima. Samo mi nisu jasni oni koji ga brane, a svaki sud ga osudio, svaka presuda protiv njega. I neki jos misle da mu je namjesteno. LOL, to kao kad bi rekli da je Hitleru namjesten holokaust.
moggi je prao pare i sticao dobit preko managerske agencije koju je vodio njegov sin al zbog raznih lobija sve se srusilo na juventus....a onom timu juventusa nije niko morao kupovat utakmice protiv mnogo slabijih protivnika...sastav sve govori
30 utakmica bez poraza u Seriji A 6 utakmica bez poraza u Copa Italija. (utakmica iz polufinala kupa italije koja se odigrala prije sedmicu-dvije se ne računa kao poraz (u reg.toku utakmice je bilo 1:2) već kao neriješen meč jer je konačni ishod te utakmice bio 2:2) Znači 36 utakmica bez ijednog poraza. A samo jedan penal sviran u svim ovim utakmicama. Pa vi sami procjenite šta je Juve :)) FORZA JUVE; GRANDE AMORE!
Nema veze, Moggi ce ostati autoritet iz sjene, kao i do sad.
Vratio se Juve, hebat će svima mame sljedeće godine u LP ... 29 utakmica bez poraza !!!
Jel vam sada išta jasnije? Jel vam sada jasno da Juventus nije lopov kao sto su ga prikazali takvim. Da jeste, ne bi Moggi vise trazio pravdu nakon 5 godina, usutio bi se. A sada mu talijanski nogometni sud zabranjuje dozivotno dase bavi vise nogometom i time da ga sprijeci u ovoj istrazi. Sve je ovo namjesteno ljudi, shvatite to da je Inter okrenuo u ovome velike pare. Pa pogledajte koji je inter bio u sezoni 2005/2006 i ranije, nigdje ih nije bilo i odjednom prvi na tabeli, odjednom imaju tolike pare da pokupuju pola evrope. Shvatite ljudi da je sve ovo namješteno bilo a da je Juventus tu najvise stradao jer je previse dominirao u Italiji.