Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prije 3 minute me zvao Safet, pita znam li igrati fudbal i ako zelim I bi ja mogao igrati za reprezantaciju fale mu jos trojica...ako ima ko nek se javi...
ne znam lopte šutnut, al mogu probat. ne mogu bit lošiji od nekih koji nisu dosad takli lopte.
igro bi ja,samo nek mi kopacke i stucne pribavi. br 46-47
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
izgleda da ce samo safet i otic u izrael
ako ne zaluta..
Ano ne zakasni na let ...
Ajd shvatam Ibišević i Džeko, al' zašto ti Avdija :/ ?
Konacno dobre vijesti xD
Citajuci ove vijesti vezane za repku,imam osjecaj da je danas prvi april :-)
Bojim se da nije ovo kazna od dragog Boga Susicu za njegove lopovluke .Cuj Kvrzic a Stilic ne pa Dzuric i Mahmutovic zasto ? Niko nema odgovora i dobit ga necemo jer ce Susic kao obrazlozenje reci "Ja mislim da u ovom trenutku su najbolji pozvani ." Naravno nkko mu nece reci nista jer je on bio najbolji igrac u BiH svih vremena .
Nije problem: na golu Begovic, desno Mujdza, stoperi. Spaha i Vranjes, lijevi nam ne treba (Nigerija), sredina Bešić, Hadzić, Pjanić i Medunjanin, krila: Lulic i Hajrović i naprijed Višća
Da bogda se nikad ne oporavili A.V i TSS da naša repka progledaju očima
E makar sad imamo neke sanse
Jel ovo skrivena kamera ? :(
hajd Dzeko al sto Boze Avdija,sto
KONAČNO POJAČANJE,HVALA BOGU DA IMA I DOBRIH VIJESTI.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, sad smo tek n.a.j.e.b.a.l.i.!!!
Ja sinoc na terminu tri gola zabio,,,zasto Safete, zastooooo ne pogledas me??????
Konačno jedna dobra vijest
Razbježali se Sušićevi univerzalci sad kad se treba pokazati. Mi bi opet mogli napraviti tim da razvali Izrael da netreba praviti mjesta rodbini i klijentima. Al’ ima još 18 bodova u igri poslije ove utakmice.
mislim da veceras necu moci zaspat