Novo ruho zeničkog stadiona
49
Za 15 dana počinje rekonstrukcija Bilinog Polja
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ga BILAL uvali srbima svaka mu cast....:D Francuzi im u 1.poluvremenu trebali dat barem 5,al ono realno.... Doduse rezultat je u drugom planu,bitno je da svi PEVAJU himnu.....:DDD
Promijeniće travu, ozvučenje i nekoliko stolica, a oni stavili sliku koda je Alianz Arena. Ovakav stadion mi nećemo doživjeti ni u sljedećem stoljeću.
ovo i umom selu davno odradili, pa niko nista nije napisao. sramota.
Ronaldo, bujrum.
Nemojte nista gradit dok Vranjes ne izvjezba makazice, ili ono nesto sto je pokusao, ne znam sta bi ono moglo biti! Koji mamlaz!
Al `ko će ti ga znati možda se i to desi.
Ma sumnjivo je meni ovo ba skroz:) Kad se u nas sta napravilo ili popravilo??? Čuj grijanje terena!!!!!!!! meni to kao bajka zvuči.
al mogli ste i koju tribinu dodati
na pocetku je bilo govora o ulaganju od 1,5 mil. KM. a na kraju izadje 500.000. ko se smije kladiti da ce biti fusheraj prvi snijeg kad udari da ce biti bara.Zivi bili pa vidjeli.
daj bože,,,al ne rzumijem zasto ne prosire kapacitet stadiona,,hmmm
ITC dobija sve moguce tendere koje Opcina raspise. Ponovo kriminal na djelu u zenici, malo ce usminkati stadion i podjeliti novac sa nacelnikom Opcine. Ovo je treci put da se travnjak, navodno, mjenja, a jos uvijek rupa na rupi.
Iskrene cestitke i trebalo je ovo. Reprezentacija zasluzuje ljepsi stadion i nadam se da ce Zenica potruditi se da uljepsa Bilino polje. Sretno Bosno i Hercegovino veceras protiv Mexica.
Izgleda da je bilino predmet pranja love svake godine rekonstrukcija pa bolje da ga sruse I novi napeave ovaki ga samo kepe
da znam. više od dva desetljeća ga slušam što na Koševu,što u Zenici. znači nema problema. ali, umara sa onim nabrajanjima.
žalosno je da nam repka igra u jednoj tako smrdljivoj zabiti
Taj spiker je Nikola Bilić i on dolazi iz Sarajeva, tek da znaš!!!
ako će već biti postavljen novi zvučni sistem, nadam se da će postaviti i novog spikera na stadionu koji neće u nedogled nabrajati sva mjesta,sela i gradove iz kojih dolaze navijači.