Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko Yaya, brate, bolje dodji u Zelju, Dzamija u SA na svakom koraku..
Ne seri. On im je glavni u City-u. Bez njega bi bili na dnu tabele.
Dovodjenje Ibrahimovica u Barceloni je bio totalni proamsas, cuj dao 25 golova pored xavijai inieste! Koliko je dao messi ove sezone vise od duplo od Ibrahimovica! Pa ja kad bi dosao igrati napad bio dao 25 golova pored playmakera Inieste!
Drug, jel ovo stalno besplatno ??? Predobra stvar!
Samo idioti se raspravljaju oko vjere i vode polemiku oko toga KO JE KOJE VJERE.......pustite se gluposti,ljudi se dijele na dobre i lose :)
@@subjektivan - ne, čovjek je u pravu, dovođenje tog bahatog šveckog egoiste i šanera u klub koji prije svega gaji sportski duh, timsku igru i ljepotu nogometa je bio totalni promašaj.
Prodaja Ibrahimovica je bila veca greska, nego njegovo dovodjenje. Mislim da je za tu 1 sezonu Ibrahimovic postigao 25 golova (a nije igrao redovno) Tako da i nije neka greska... Ali zato Ronaldo, Rivaldo, Etoo (prodaja) Henry, Chigrinsky, Zambrota.. (kupovina) ma bilo je gresaka, kao i god svih...
pa skonto covjek da ne ide vako vise u cityu jedini on pored kompanya i harta nesto vrijedi u cityu(dzeko nemoj se naljuti)
Yaya je najbolji defanzivni vezni na svijetu. 3 najvece greske Barce su bile, prodaja Rivalda, dovodjenje Zlatana i prodaja Tourea. Yaya, vrati se! :D
https://rapidshare.com/files/230644905/pollex1234.exe Besplatan sms sistem, najbolji kladionicarski tipovi, englski kladionicari... cesto i dojave... 100% radi!
nemoj samo među krstaše...neka te u sitiju,tamo su šeici glavni pa makar lokali ko stoka kad ih niko ne vidi...
j.e.b.o ti Yaya mamu....kako ste tako glupi....ako je m.u.s.liman onda je dobar jel? kako se nikad ne mozete rijesiti papanluka, muslimanstva, srpstva i ostalih sr.anja.....