Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xhaka je prosjecan igrac za klubove tipa Everton, Hoffenheim, Villarreal, Betis itd... To dovoljno govori o Arsenalu kad im je takav igrac kapiten. Taj Arsenal je sve samo nije velika ekipa vise.
nikakav igrac i on kapiten u nekom engleskom klubu e moj arsenal ugasite se odma
Joj ovih đikana što pišu da Arsenal nije bio veliki klub😂😂😂 Pa niko drugi nije osvojio PL bez poraza čak ni City ili Liverpool. Igrali su finale LP 2006 za razliku od City-a koji nije nikada igrao finale LP.
Ma neka im je j*** mater, od prvog dana kako je postao kapiten trpi uvrede s tribina, uopste me ne cudi da je u jednom trenutku pukao i da im je uzvratio. uostalom siguran sam da nije usao sam u svlacionicu i uzeo kapitensku traku nego je izabran od trenera i ostalih saigraca, zasto onda njega vrijedjati. uobrazeni englezi, neka im je od do...
Novinaru, nece zamijeniti majicu s majicom, nego majicom.
Evo ga....novi Vranjes 😊
Xhaka je nikakav igrač za komentatore na klixu koji pelea šalju po vodu, a messi i ronaldo mole da budu izabrani kad oni kao kapiteni biraju dok igraju rekreativno na Santiago Bernabeu. Čak se i teren kosi i kolina trči na aerodrom da uhvati prvi let i dođe da sudi kad oni revijalno igraju!
Nezahvalan je mnogo.
Klix propalice uzimaju sebi pravo da komentarisu ni manje ni vise nego kapitena arsenala, pa mene stid vasih gluposti, cak mislim da vecina vas nije mogla igrati ni u skoli fudbal s rajom jer imate dvije lijeve pa ste sjedili sa strane i bili frustrirani, ukinite vise ove komentare debilima
Shiptar klempo
@VelikaBH Nemoj tako Bosnjaci i Shiptari su braca
Koje je ovaj Xhaka g*vno.