Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj zlatnu priliku propustili. Pa i igrači su znali da nije bilo šanse da osvojite titulu. I da ste dobili ove dvije manjka utakmice, opet bi zaostajali 9 bodova za Realom, a svega 6 kola do kraju. Nije valjda da si se nadao da će Real u domaćem prvenstvu izgubiti 4 utakmice od mogućih šest. Nadaj se još, ako Real izgubi 5 od 6 utakmica, a vi dobijete sve do kraja. Ima nade.
Brzo ces ti biti nogiran
Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Xavi kada je preuzeo Barsu bio je -12 bodova iza Reala u medju vremenu je Barsa ispala iz lige prvaka ispala iz kupa kralja ispala iz Evropske lige i ponovo su na -12 bodova samo sto je Xavi u medjuvremenu kupio 4 pojačanja koje Kouman nije imao na raspolaganju pametnom dosta
Covjek ih je podigao sa 9. pozicije na 2. i ti se onda nađeš tu da kažeš pametnom dosta hahahahaha prvo malo razmislit pa onda napisat ne bi bilo na odmet
Evo da ti odgovorim i zvaću te tvojim nickom znači Konju ja ti samo napisah istinu ne shvatam šta ti nije jasno a to da su sa 9. došli do drugog mjesta više govori kakvi su u medjuvremenu bili ostali timovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljiv je taj posjed lopte od 80% sa jalovim napadima i kruženjem oko protivničkog šesnaesterca. Nije se jednom desilo da im protivnik spuca samo jednu kontru i postigne gol.
Prilika za titulu je propala prije nego je sezone i pocela, to valjda svako vidi i zna. Istina pod Xavijem je Barca ponovo zaigrala i vratili su se u sami vrh, ali titula ni u jednom trenutku nije bila realno ocekivanje.
Bitan je posjed lopte od 80 %.