Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xabi Alonso novi igrac Bayerna kako stvari stoje, trazio dozvolu da napusti Real i stize u Bayern, takodjer je i Mehti Benatia potpisao za Bayern mozda najbolji stoper Serie A stigao u Bayern za neki 26 miliona eura
sto ne napisete da je potpisao za bayern ili objavite vijest da je najbolji odbranbeni igrac talijanske lige presao u bayern ima tome vec 3 dana.
bentania proglasen za najboljeg odbranbenog igraca italije u prosloj sezoni.
kvaliteta se cijeni:D mislim da napokon imaju odbranu kakvu trebaju jer prosle godine primiti onakve golove protiv reala je smijesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
šta je ovo ba svi napuštaju nećeš prepoznati repke na euru