Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solsker cekao samo potpis govora, a sad ga zaboli naredne 3 godine :)
nije ovo iznenadjenje,pa I neki dan su ih omlatili u kupu
Toliko loših igrača u jednom klubu nisam dugo vidio.
Nuno Espirito Santo trenerčina! Od Championship sastava napravio najbolji tim poslije ovih iz Top 5!
Vala i nije neko iznenađenje.
iznenadjenje? ja sam se nadao a i ocekivao da ce ovako biti!
Kad kazem da Ole zagrizao prevelik zalogaj raja napada jos jedan dokaz da sam upravu losa bezidejna igra koja vec traje par kola in ole we trust byy
Najlakse poslije tekme pametan bit, ima pravo ekipa i da padne nekad u formi. Tek kraj sezone moze pokazat da li si upravu, a Ole i dalje ima dosta kredita zbog serije dobrih rezultata i prolaza u cetvrtfinale lp (koliko god nezasluzeno bilo)
Ma oni su njime zaluđeni jer je igrao tu. Ništa lik neće napraviti, ono je samo bio pozitivan šok. Još mu glupani dali ugovor umjesto da su ganjali Pochetina.