Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmite Safeta!!!
Ovog \"MAJSTORA\" najvecim dusmanima nebih pozelio..... Kud dalje ici kad se onda s Engleskom nije uspio kvalifikovati?! I opet mu neko da klub u ruje :(( ALi Zastooooooooooo?
I da je Džeko ostao u ekipi, Wolfsburg ne bi puno bolje prolazio zato što nemaju kreativca u igri. Od kad je otišao Zvjezdan nema tko napadačima loptu dodat, to mu je bila glavna greška.
ako niste znali, porazom citya od man utd definitivno ce biti urucen otkaz manciniju, a ako ne mozete da pretpostavite koga ce dovesti, pomocicu vam. city ce dovesti stevea mcclarena!
Hvala bogu da je smijenjen lopata....
u WFL-u je najveća greška napravljena što je lorenz koestner bio samo privremeno rješenje. taj čovjek je preporodio tim kad je zamijenio armina veha
Zatjerao Misketa, doveo \"Zvijede\" i 12 na tabeli, veze ti nemas...
jaoo zamislite...zamislite da je kod nas ovako....ne dokazes se, nemas rezultata i hajde zbogom....kratko jasno! ehh teska situacija
Pirgo ajd begaj......Evo saljemo Safeta i pola Dzekini para........ Safeteeeeeeeeeeeee idi molim teeeeeee
Zbogom, Stevice. Nisi mi od ranije drag, ali moram priznati da mi te je zao.. Pukao ko lubenica nizasta, a najmanje si kriv. Javi mi se na MSN da ti te detalje objasnim.
ma odose oni u cvajtu svakako. sa safetom bi im bilo bezbolnije. par kola ranije da se ljudi ne sikiraju, ko mi sa reprezentacijom