Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isfuralo dzekino, jos koja godina i proslo je njegovo, i amrica ce novog limuna naci kad ovaj do kraja iscjedi
E moj Edine šta si uradio od sebe
Ne samo da čitamo, ponekada i komentarišemo!
Ako nece Wolfsburg, FK Iskra iz Bugojna jedva ceka da angazuje Dzeku.
Kako su nezahvalni ovi iz Wolfsburga, pa jesmo vam dali fabriku u Vogoci
E vala je bolji od Bendtnera kako god.
Propo jest al vi dzaba prdite kad dzeki svaki petak legne pola miliona markica na racun i to vec 5 godina pa pomnozite., a premije i sponzorstva nemojte racunati...
Nije ni Dzeko zainteresovan za vas...
dzeko nije ovo premier liga! Demić rijad gdje god da ode kad god se vrati ima mjesto zagarantovano u velezu, i mnogi drugi igrači u nasoj ligi! Odhebi nnjima ne treba igrač koji postize go jednom mjesecno , dzeko tvoja efikasnost kao menstrualni ciklus, ali u ovoj godini kao kod neke starije gospodje, jednom u dva tri mjeseca
Džeko ima lošeg i nesposobnog menadžera, to ja govorim cijelo vrijeme, ako nešto ne poduzme uskoro, ode u racku
Pa dobro dovest ce Wolfsburg sigurno jos jednog napadaca, Dost je ove godine dao dosta golova ali nije neki tehnicar a o Bendtneru je mislim sve receno frajer je nula bio i u Juventusu i Arsenalu, a Kruse je dobar igrac ali ako zele ozbiljan rezultat u LP treba im jos neko!
Idi u Sarajevo,tamo češ sigurno igrati cijelo vrijeme.
koji će nam qurac.Pa da mi komšinice izvlačimo iz jada i bijede.
abdulah ibrakovic vidjen u manchesteru
Evo uključila se i FK Turbina iz Jablanice , ali izgleda da je menadžment Vrbanjuše sa svojim skautima u pregovorima da se dovede dijamant .
čujem da se naftaš iz ivanića raspituje za dzeksona..
ne mogu da vjerujem koliko zlobe prema ovom covjeku, ili bolje receno zavisti, jer je covjek vise napravio sa svojih 29 godina nego sto bi ste vi za jos 20 zivota. Do jucer vam je bio idol. Covjek je poslije Salihamidzica nas najuspijesniji fudbaler, covjek koji je svojim radom stekao sve ovo, a ne preko tudjih ledja. Zaista nevjerovatna je pakost i zloba u ljudima.
U ovim komentarima se najmanje moze procitati o fudbalu, a najvise o Dzekinom privatnom zivotu, i famoznoj Amri koja nema veze sa fudbalom. Dzeko nije reprezentacija, on je samo djelic nje, i nije fer da sve padne na njegova ledja. Jednom ne valjas kao da nikada nisi ni valjao, a svi zaboravljamo sta je Dzeko na terenu, a i mimo njega za BiH.
Čuj on bi preferirao veliki klub!? hahah Džeksone, prohujalo s vihorom....
Mogao je imat duplo bolju karijeru da mu je sportski uspjeh vazniji od para. Najbolje godine proveo na klupi.