Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve ove sezone ima tim koji, sto se mene tice, nema ama bas nista da zavidi ni Realu ni Barçi. A ni Bayernu. Svaka im cast. I Pjaca je odlican igrac. Mandzo, cim Higuain malo smrsa, nece viditi vise terena osim mozda u Coppa Italia.
Bit ce Juve strasno dobar ako se sve to dobro uklopi.
Alegri je bio vrlo jasan za Pjanica. Zeli ga za zadnjeg veznog, odmah ispred odbrane i na nekih 30 metara od gola. Da bi to mogao igrati, mora jos dosta raditi jer je u Romi ipak radio na nesto drugaciji nacin.
Pjanić je sasvim drugi igrac od Witsel-a tako da i nisu konkurencija jedan drugome. I Pjanic nije dosao kao zamjena za Pogbu, kao sto mnogi tvrde, nego on je tu da zamjeni Pirla. Nema sumnje da Pjanic nece najmanje 30 utakmica odigrati do kraja sezone.
pjanić će biti rezerva ko i džeko u romi
nadam se da grijesim ali pjanke nece ni potrcati u juventusu a kamo li imati neko mjesto gdje moze zaigrati cesto juventus je vidio pjanica iz rome jedino je on znao nesto uraditi s loptom roma sad kanta izgleda