Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Hajro,fataj se Svapske,tamo je fudbal!
Skuplji ce biti nakon SP. Sacekaj Izete.
Nek stavi u ugovor,za svaki gol ili dodavanje u Brazilu,pride milion!A za svaku upotrebljivu loptu,koju dobije od Avde il amidzinog,nek mu skinu 2 miliona!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1. Evo sad citam sta su njemacki mediji napisali - nigdje se ne spominje da su trenutno u kontaktu, nego da su prije bili zainteresovina. 2. Spominju kako Hajrovic nije dobio platu, ali je u medjuvremenu i taj problem rijesen te da ce morati platiti odstetu ako ga budu zelili. Dalje pisu da je werder spreman platiti tu odstetu, ali i da ce im tesko pasti platiti vecu svotu novca. Ja Bgm ne znam odakle vi crpite te informacije.
Trebas citati izmedju klix-ovih redova!
Na forumu Werdera kazu da je radio njihov ,,Rnergy Bremen'' objavio da je vec presao i to bez obestecenja jer mu nisu 3 plate isplatili i prema ugovoru u tom slucaju je slobodan igrac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
To bi bilo sjajno. Imali bi pravu koloniju nasih igraca u sve jacoj Bundeski!
Hoce i Werder da igra opet u Evropi pa treba im Zmaj za takve ciljeve!
Isto igra rummenigge
Tako je! Sve nase igrace u Njemacku poslati! Znaju Svabi ko su Evropski Brazilci.
idi pjese, batali Galatasaraj, oni su i Misimovica povalili, turci nam samo stetu prave .
Eh to bi mu valjalo ko polica mom golfu :)
mancini gnjido zabarska
Sutra ce biti Barcelona zagrijana za Hajrovica, prekosutra Inter i tako to ide :D
A Galata ce umjesto njega,dovest halal igrace,Avdu i amidzinog!
Odlicna stvar bjezi Izo iz Turske, nasi igraci najbolje prolaze u Bundesligi